-
Harryho mám ráda takového jaký je a podle mě je okouzlující
-
-
Jj harry je úžasný :D ale mohl by se ostrihaz
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám,hodně štěstí ,zdraví...
ps:skvělý klip mignight memories *4* -
On je bez chýb je úžasný ♥♥♥♥ ja z neho nemožem
mám aj stránku o 1D na FB https://www.facebook.com/pages/Fan%C3%BA%C5%A1ikovia-One-Direction/103857143072623 :)) *14* *14* *14* *14* -
takže JOJO! 1:harry neni děvkař -_-.bože je mladej a hezkej tak at si užívá mi bychom měli být rádi že je štastný :).
2: GAY nic jinýho nevymyslíš ?bože to neznamená že když to někdo řek že to musí být hned pravda takže napřed sklapni a až uvidíš ho se líbat s chlapem pak něco říkej *3* . -
-
takže je boží hezkej to neříkám že ne ale uznejme že je děvkař a malilinko přihřátej jen malinko *14* *14* *14* ......Ale google je fotomontáž ale na koncertě spadl na NIALLA a vypadalo to divně *4* *7* *6*
-
-
*3* jeho hlas je nepopsatelně nádherný, miluju naprosto každou písničku od skupiny One Direction. Ráda zpívám a mím snem je si s Harrym zaspívat duet. *14*
-
-
taky :)
-
-
Moje kamarádka je Harrymu strašně podobná..Nejen vzhledem,stylem i chováním..Vím,že neznám Harryho osobně,ale podle videí musí být opravdu starostlivý,zábavný,super člověk a to je i moje kamarádka..Moc 1D nepsolouchá,ale což :D S tím to zdravím moji kamarádku Sabinu :D
-
-
Mimišto pověs mi laskavě co je za slovo nepsolouchá? *1*
-
-
-_- Tak jsem se přepsala -_- nepodělej se z toho no -_-
-
-
-
Harry se hodně změnil, aji povahou z louisem nemůže chodit louis ma Eleanor a Harry
taky ma holku -
Tak Harry má nakonec hned tři nové tattoo !!Bože Harry *3*
-
-
tak jako ale to už je vážně moc, jo je to jeho věc, ale teda když říká, že některé nesnáší a nechá si udělat 3 další.... na hlavu :/
-
už stačííííííííííííííííí
-
-
Tohle celý blábolení o Harrym a Nadine a tetka bože můj Niall a Mellisa.No všichni víme jak to je , a jak to dopadne :))Holky hlavně klid a povznééééést se nad tím ♥.Harry and Niall love forever♥
-
Podľa mňa spieva najlepšie z One Direction :) Ale najradšej mám Liama ♥ (môj názor) *4* *4* *5* *1* *2* *15*