-
Happy birthday Harry ♡♡♡♡♥♥♥
-
Harry je boží :*** *14*
-
ja ho proste miluju ja sem do nej blazen jo a roki sarms mas blbej nazor
-
ahoj opravdu chodí harry stou nadine nebo je to zase nějaký drb? :'D
-
-
chodí *13* *13* *13* *13* *10* *10* *10* *10*
-
Áno ale mi musíme ju dať od Harryho preč. Po prvé je škaredá pehavá a vyzerá ako mimozemšťan jedine že má pekné telo a kozi má maximálne 2
-
-
No ja si myslim ze ma maximalne 1 lebo ked si da 2 tak tam ma kopec volneho miesta, takze podprdu mozevpouxit jakmpadak :-)
-
-
Ježiši ať si harry dělá co chce
-
-
-
-
Já nechápu co máte pořát s Louisem ,asi vážně nevíte, že Harry tráví nejvíce času s Niallem ,GOLF ,koncerty(Rolling Stones, Eagles,John Mayer atd.),večeře,jsou sami v hotelu(Kluci jsou jinde),instagram,jezdí spolu autem-autobusem,, Miami bazén,zadejte si na YouTube Harry vines videa a je tam Niall!!(Stojí za podívání)takhle mužu pokračovat dál.Nikdo neříká že spolu chodí,ale jsou pořád spolu. Už mě to kolem Larryho štve!! Lou má Eleanor!!,Poslední rozhovory co dělali rozděleně kluci k filmu ,všechny dělal Harry a Niall spolu,je jich plno na YouTube!!už jsem to musela napsat♥Kdo skupinu sleduje a má rád tak souhlasí se mnou! A ještě ty jejich společný tanečky super!! Ahoj všem
-
-
hej přesně LS vidí co si vysnili!!!! a vymýšlejí kraviny na téma, Eleanor má smlouvu atd.. a na každém kontinetnu asi klone, ne??
-
Tak konečně!!Taky mám tento názor.Úplně s tebou souhlasím a ta videa jsou fakt super *3*
-
-
Harry a Niall včera spolu v Barceloně v baru ,pěkně se nám miláčci namazali:p Já je prostě miluju♥
-
I like HARY MUCK *14* *14*
-
mám ho mooooooooooc ráda je užasněj *14* *14* *14* *14* *14*
-
ahoj vím ,vím jak je máte rádi já jsem taky taková nedávno jsem zjistila že existují harry je fakt sexy mam jeho fotky je jich 55 fotek *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je fakt rostomilí a nejenom to. jsou i ostatní hezcí ale nej. je harry holky doufám že si to někdy přečte ale ne za50 let to už by nebyl tak sexy škoda že není mladší a nebydlí v čechách *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
to je *14*