Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si sexy Harry *14*
  • já tě milujůůůůůůůůůůůůů HARRY,LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • až ho tam nikdo zas dá tak tomu nemusíme věřit
  • co všichni mají s tím, že Harry odchází ze skupiny?? každý časák o tom píše!!
    • Narry
      Jo ještě k tomu odcházení,Niall už podle tisku odcházel asi tak dvakrát!!No a pořád naštěstí neodešel. *3*
    • Narry
      To je blbost ,Harry jasně řekl při rozhovoru že to není pravda.Naopak říkal, že je ve skupině rád jako nikdy.Ty časáky píšou taky samou kravinu.
    • Narry
      http://www.youtube.com/watch?v=cfZD_IRIjyA
      One Direction - Harry Styles amp Niall Horan - This is Us interview
      One Direction members Harry Styles and Niall Horan have denied recording solo material
      • a v jaké minutě to tam říká?? já anglicky moc neumím..
        • Narry
          http://www.youtube.com/watchv=OFK4t8GklvA One Direction je Harry Styles popírá nahrávání sólové práce ! Tady o tom mluví hned na začátku
  • Abych to shrnula: Liam-ten nejkrásnější kluk kterýho sem kdy snad viděla, hezky zpívá, je roztomilej, milej a prostě NEJ :*****
    Harry-Je nádhernej :** Z one direction má asi nejhezčí hlas :) jinak je taky úžasnej :***
    Niall-hezky hraje na kytaru :) vzhledově celkem ujde :)
    Louis-je s ním sranda :D :) vzhledově celkem ujde :)
    Zayn-je hezkej :)) pěkně zpívá :)
    Prostě ONE DIRECTION-THE BEST!!! :**************

A vy co povídáte ty sra*ky o One direction že jsou to buzny tak mi polibte pr*el :* klidně dejte na tento koment dislike já se z toho neposeru :* já mám one direction ráda :))**
    • Zbožňuju fakt když jim někdo nadává no není to humus?
      *16*
    • Ještě bych to poupravila ^^:
      Liam-nádhernej kluk, ty hnědý oči, úsměv, hezky zpívá, je roztomilej, milej, a asi taky dost rozumnej-vzhledem k ostatní klukům, který se n-ě-k-d-y chovaj jak batolata :D viz. videodeníky...
      Harry-další nádhernej, strašně sexy ty hudrlinky jsou tak HOT :DD plus ty dokonalý oči a úžasnej úsměv:* Z one direction má asi nejhezčí, nejvýraznější hlas :)
      Niall-hezky hraje na kytaru :) je roztomilej. vzhledově celkem ujde??? sakra, vždyť je dokonalej :DD ty oči wow a ten úsměv a boží vlasy...taky má dost výraznej hlas...
      Louis-opět nádherej klukm, je s ním sranda :D aby ne, stačí si vzpomenout na Kevina, nebo na I like girls who eat carrots! :) má krásnej úsměv, ty jeho oči, když se směje, je roztomilej má zvláštní-krásnou barvu hlasu.
      Zayn-je snad nejvíc sexy z nich :DD, stačí se na youtube mrknout na #1DBigAnnouncement- the new single ‘Live While We’re Young’ - je tam krásnej ziall moment a zayn-ten pohled a vlásky, jo, vlasy má boží :))bože ty jeho oči, ty tetování, s kterejma už by mohl mimochodem přestat, jinak ho brzo nepoznáme...*15* a má nádhernej hlas zbožnuju, jak má solo v More than this...
      Když to zhrnu, tak jsou všchni nádherní, zpívají jak bohové, a chovají se jak telata, ne sou úžasní.

*konec mé slohovky :))*
      • Tak s tebou naprosto souhlasím...jo a ti co jim nadávaj mám chuť zabít-no abychom to shrnuly tak se shodnem ne?
        *3*
    • souhlasím s tebou až na to, že Harry je NEJ :D
      I love 1D!!! *15*
  • Seš ůžasnej Harry :* a ostatní kluci ze skupiny samozřejmě taky :P A je pravda že budou mít koncert v Bratislavě příští rok ? Myslím že někdy v září 2013 :)
  • adelka8181
    Smažte ten vztah když ta holka má kluka toto bylo na jejím profilu : Jaden Smith
    chodí spolu, seznámili se
    v roce 2012 *15* *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3*
  • Je nejhezčí kluk z anglii a sním louis moje kámošky jsou blázen do one direction *14*
  • a ještě něco Harry je angličan a my češi ale je to škoda moc velká škoda. *14* *14* *3* *15* *15* *2* *1*
  • Harry chodil s Louisem? *8*
    Já si to teda nemyslím ,ale má to napsané ve vztazích *7*
    Fakticky si nemyslím ,že by byl gay *10*
    • Nechodi, a to že je to tu napsane je to same, jak bylo u Nialla, že chodí s nèjakou 15let. američankou... LS podle videi nemuzete o nekom tvrdit, že je gay.. i kdyby byl gay tak to nemuze zverejnit, protoze jim to smlouva zakazuje!! a jestli si nekdo mysli ze LS fakt maji pravdu, tak si na youtube napiste Narry a mrkejte.. kdyby to tak fakt bylo tak to asi tahnou vsichni spolu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit