-
Hele lidi to by stačilo, přestaňte TW srovnávat s 1D.
Já miluju The Wanted.
Vždyť mě by se 1D i možná líbili, ale kvůli Directionerkám, které neustále napadají TWFanmily a The Wanted, se mi docela hnusí.
Nechápu, proč bychom spolu nemohli vycházet, vždyť obě skupiny jsou skvělé, mají spoustu fanoušků, skvělé songy. A my jsme skvělí fanoušci, kteří své idoly milují a podporují. Takže toho máme docela dost společného. STOP THIS STUPID WAR!
P.S.: Mého Sivu, Nathana, Jaye, Toma a Maxe tady, ale, nikdo urážet nebude. Je to humus. -
-
když tak je to můůůj Siva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *14* *14* *14*
-
-
Ty fotky Harryho a Nialla jsou prostě nej ,nej !!Miluju je když jsou spolu jsou tak dokonalý.Golf ,bazén ,společné tanečky,rozhovory,blbnutí atd. *14* A to video z hotelu jak jsou namol jen se řechtají to nemá chybu.
-
-
Opravdu s tebou souhlasíme.
-
Tak to s tebou souhlasím a uplně cute je ta jejich šeptanda♥
-
-
Jsem upřímě ráda ,že nejsem sama kdo je miluje.
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=wDW_gmzJR3M
-
-
tenhle song miluju ♥♥
-
-
miluju Harryho *14* *14* *14* *14*
-
řešíte tu samí nesmysli každý má tu svojí oblíbenou skupinu a urážet je nebo někoho kvůli tomu že je poslouchá nebo kdo je lepší a apod je ubohý :) a neřešte to tady zrovna u Harryho! :D jsem Directionerka ale že bych hned kvuli tomu odsuzovala ostatní, který je neposlouchaj to vůbec :)
-
Harry je prostě úžasný a hlavně je zábavný a hezký *14*
mám ho ráda . Je hrozně fajn. Příde mi z 1D asi nejvíce v poho *3* -
výteco nepistetam když ho nemate radi
-
Happy birthday and enjoy your birthday <3 You are the Best ;) and I love you <33333
-
Haaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *.*
-
Je krásnej ale moc vysokej *14* MILUJU 1D nejvíc Harryho *14*