-
Happy birthday Harry ♥ *3*
-
I love you Harry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* Je opravdu super
-
Happy Birthday ! =o) I very like you !
-
Miluju Harryho je boží a ten kdo si mysli že je GAY tak není!!!!!!!!!! Je mi 11 let :-) :-) :-) Ale každý kdo neví kolik mi je typuje 14-15:-)
-
-
a chceš se vedle něj probouzet že ? *1*
-
-
Happy Birthday Harry
-
Herry je ÚŽASNEJ A LOUIS TAKY:D *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Harry má nové tattoo *6*
-
-
Chtěla bych se zeptat, co má společného Harry Styles a číslo 69? Všude vidím Harry a 69, ale vůbec nevím, co to jako je???? A odkud se to vzalo?
-
-
Ještě před X-factorem měl malou skupinu a jedna z jejich písní (myslím, že 1.) se jmenovala Summer 69 nebo nějak tak. Prostě tam byla ta 69, tak kvůli tomu, jenže si to ostatní nějak překroutili a myslí si, že je to o poloze 69 :)
-
Harryho oblíbené číslo.
-
-
A nevíte, proč zrovna 69?
-
-
To nevím, ale připomíná mi to (nechci být sprostá) polohu 69...
-
-
-
-
Anonymous :D : Proč si myslíš že by to měli být buzny? Navíc kluci maj přítelkyně ;) Miluji tyhle lidi co o nich vůbec nic nevědí (jen ví že nějaký One direction existuje) a tohle o nich říkají .. PROČ PROBOHA??! máte k tomu nějaký důvod?? chápu, nemusíte je mít v oblibě, já třeba taky nemám ráda Evu a Vaška ale tak OK nemám je ráda, ale nepíšu o nich takové hnusné věci jako vy!! Jak by vám bylo kdyby vám někdo nadával do teploušů?? NO?
-
Milovala sem ho......nesnášela sem ho......nesnášela sem ho......a ted??Miluju ho