-
ilove harry styles je ze všech nej a nej nejhezčí a nejpřitahlivější! *14*
-
srdicko si móc trapna !!!!!! a to co si si vymyslela s naillem ci ako sa to pise tak to bi neuverilo ani male decko !
a naill hrozne spieva v little things spieva ako stara babka a to bi aj ona krajsie zaspievala
a to mi uveris ze ja chodim s harrym !!!!!!!!!!
no nie nechodim s nim vies ?!!!
*1* *1* *1* *1* *6* *6* *6* *6* *6* -
Proč je tam kurňa napsané, že Kendall je Harryho otec a Cara je jeho sestra?? :D Lidi přiznejte se, kdo to psal?? :D
-
Happy Birthday!!♥♥
-
Já je miluju!Jsou boží! *14* *14* *14* *14*
-
Harry Edward Styles je nejlepší a nejroztomilejsi zpěvák ze všech , spolu se svoji nejdokonalejší skupinou i love jim.
-
*4* I love you Harry *14* *14*
-
on je úplnej miláček. Zbožňuje malý děti a malý děti zbožňujou jeho. Hazza a 1D mi změnili život. Díky Hazzovi už vím jaké to je mít někoho ráda. Ten kdo nemá kluky rád tak a´t si políbí (víte co)... zkrátka ho miluju. Hrozně mě štve že chodí s Taylor. Je to sice jeho věc do který mu kecat nemůžu, ale ona s ním děsně manipuluje. Chodí s ním jen proto aby se o ní všude psalo že chodí s Hazzou, že spolu strávili silvestra atd. A ty jeho kérky... Aaaaaa v tom videoklipu 'Kiss you' jde vidět úplně všechno.. ty kérky jsou fkt božííí... Ale měl by se krotit už takhle jich má skoro 30.. ale je to jeho věc... Když se mu to líbí..
-
-
Oficiálně se rozešli!!!můžeš slavit *3*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=sWGx9XsPhSk
To namá chybu je toho víc,kdo viděl 1dday tak musí Narry milovat.(Nikdo neříká ,že jsou spolu)ale já je spolu prostě miluju. *14* -
Je nádhernej♥♥♥ *14* *14* nejhezčí kluk co jsem kdy viděla.♥♥♥