-
Kouknite na toto video a uvidíte kdo jezdí s Harrym v autě!! Meeting Harry and Niall at Starbucks in Los Angeles 8/9
-
LÍBÍ SE MI KDYŽ SE NA MĚ HOLKA PODÍVÁ A PAK SE RYCHLE KOUKNE JINAM.JE TO ROZTOMILÉ.-Říká Harry Styles *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
*14* *14* *14* to je krásný
-
-
Harry je moc hezký kluk *12*
-
-
Happy Birthday! *4* *4* *4*
-
Miluju tě Harrrrrrrrrísku!!!!!!!!!!!!!!!!Mooooooooooooooooooooooooc!!!!!!
I love you Harry!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Jsi directionka?? já jsem directionka!! *14* *14* *14* *3* *4*
-
-
tak se prober a začni poslouchat něco kvalitního
-
-
Ahoj, prosim kdo ma FB tak na jednu stranku na FB mužete dat LIKE.!! Dostávali byste novinky o ONE DIRECTION :)*.! Např: co dělají, kde sou atd.! Pošlu vám stránku http://www.facebook.com/pages/One-D irection-fanpage-CZ/161773837278873
Byli by jsme s moji kamarádkou, kterou tam přidáváme fotky moooc rádi!!!! :)*
Jo a jinak ONE DIRECTION IS BEST <3 :***!!!
Odpovědět na příspěvek -
One direction je bejlepší skupina doufám že někdy pojedou do ČR a halvně přeju harry tobě opožděně všechno nejlepší. Happy birthday Harry.:) *14*
-
jo Herry ty sisi dělal prd*l jo
-
Ona zarli na vsechno co se hybe. V tom pripade si s nim nemela nic zacinat. Trubka. At se necha obarvit protoze ta blondatost ji leze na mozek (jestli nejakej ma) proc s nim teda chodila kdyz o nem tvrdi ze je blbec? Ona uz ani nevi co ma rict. Asi se na to zeptam Hazzy na twitteru. Nicmene Hazza ma na lepsi holku. Uz mam skoro celej mega plakat 1D. Jeste mi tam chybi Louis. Miluju 1D a Hazzu nejvic. 1 band, 1 dream, one direction.... ;) komu se to nelibi at si řiťku polibi...