-
možná ,že ho neznáme ,ale jak ty si mužeš být jistá ,že to není jen namyšlenej frajírek??????,jasně *1* *1* *1* *1*
-
Víte co nesnáším? Tyhle blbečky,protože že se oblíkají jako šamponi a každá blondýna je miluje. Ale nějak za 2 nebo 3 roky je budou lidi nenávydět..to máte něco podobnýho např.: Hannah Montana,Justin Bieber. Vždycky jenom slyším: Ahoj, znás one direction,a jakej se ti líbí??
-
Hazza už měří 183?
-
-
Taky mi to příjde nějaký divný :D bude mít za chvílí 2 metry :D
-
-
je to namachrovanej ubožák *3*
-
Happy 18th birthday!!! Enjoy the beautiful 18th .... :) :-** I ♥ you.
-
no neříkej,že si nikdy neudělala pravopisnou chybku ty šprte!!!!!!
-
Vše nej k narozeninám hodně šrěstí zdravý hodně peněz a hodně lásky..!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
on to nikdo z vás nepochopil, ano řekla jsem i pozit. i negat. komentáře, tak jsem řekla negativním já neřekla nic jako že je zakázáno kritizovat, nechápu tě, a to že mě nazýváš zlatíčko, je dětský a vohraný tak enchápu jak se děcku jako ty může líbit on, a i kdyby nechtěl by děcko co všechny cizí lidi nazývá zlatíčkama. tak se di V-Y-C-P-A-T!!!!
-
-
*15* Bože, že na druhou stránku *15*
Tohle už si psala *3* -
tohle bylo na jinou stranku omylem sem to napsala sem, na jinou stranku komentářů to mělo bejt. tak to neberte osobně
-
-
Slečno máš trochu inteligenci na bodě nula ,ale je vážně vtipné koukat na tvoje až vtipné názory :P
-
Ty seš stejnak opravdu takový vymatlaný tele,že ti vážně neni rovno :P větší kravku sem vážně neviděla *6* *2*
-
-
-
je to BLBEEEEEEEEEEEEEEC TEN NEJVĚTŠÍ NA ZEMI I VE VESMÍRU !!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *10* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8* *9* *9* *10* *12* *16*
-
-
Hlavně, že ty nejseš blbec... *7*
-
holka tady je stránka na fb :D tam ti ještě pomohou :) (snad) https://www.facebook.com/profile.php?id=207535326111818&ref=ts&fref=ts doufám že až vyrosteš budeš v pohodě :) napiš tam jakej je to blbec ale pokud sis toho nevšimla jakože ne tak tohle je stránka pro directioners a ty asi nejsi directioner .musím souhlasit s :H+Z :) pro příště to sem nepiš :*
-
-
čím dál tím víc mi připadá, že Harry se mění... fajn ať si má ty tetování, ale jako už i naušnice, pak co? piersingy, nebo ja už nwm. připadá mi, že se začíná chovat trošku, jak ty 19 leté hvězdy co maj prachy a můžou vše.. je to můj názor, takže prosím uráždy si popř. nechte. ;)