-
jemi jedno jestly má tetování nebo jestli bude mít pírsingi pírsingi trochu ten pírsing ale není to náš život
-
-
Bože ta čeština!!!!
-
příště si přečti co píšeš
-
-
If you're reading this to Harry so you know that I love you.
-
Která nedospělá trapka mu tam dala do vztahu tu Meghan??Bože *11*
-
-
Máš pravdu ten ktorí to tam dal tak asi nemá rozum inak nechápem jak môže mať tá Meghan 68 kíl ked ja mam 51 kíl a som od nej viššia o 13cm ona má 157cm a 170cm ako to fakt nechápem *5* *16*
-
-
Jasně a já vážim 100000000000 kilo *8* *8* *8*
-
-
Opravdu??!! *8*
-
Opravdu??! *8*
-
-
-
-
je teplej chodí do gay baru *10*
-
-
a ty s nim co??? *16*
-
Jde vydět že mu závidíš co s klukama za ty tři roky dokázaly a ty jsi nedokázala nic tak drž pusu ty tvoje keci nikoho nezajímají. Jo nikdo z One Direction gay není.
-
-
Happy Birthday love :) xx *3* *1*
-
Harry je dokonalej , nedá se to vůbec popsat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Oh :33 my love♥♥♥ holky, ruce pryč od mého Haroldka! :D♥♥ *14*
A neni Gay!!! To by se mnou asi nechodil kdyby byl gay.. to ste možná tak vy ;) (v nějakých případech lesbičky)♥♥♥♥♥ -
-
Herry stebou nemůůůže chodit proto že ti ani nevíš kde je a on tě vůůůůůůůůůůůůůůůůůůbec , ale vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůbec NEZNÁÁÁÁ ani tě nechce poznat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kdyby byl Harry gay tak by nechodil z holkou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
NOH8 ale ty s nim fakt nechodíš brouku :*
-
-
Vypadá jako holka !!! A já jelikoš nejsem lesbička,... mimochodem díky !!! *3* říkám ne!!! tento kluk mě vůbec nepřitahuje . A nechápu ty holky který kterým se líbí !!! A jedna moje kámoška ho prý dokonce miluje *14* ... Nechápu ji ! *8* *8* *8* Ani ostatní holky ne!!! *3* *3* *3* *1*
-
-
tak to je tvoje smůla blbko
-
-
http://instagram.com/kate0914 Follow me *1*
-
-
tak určitě *7* *6*
-
-
Aaahojky ze to jim to Larry spolu slusí jsou to kluci zamilovany :DD proste se k sobe hodi
-
-
to si myslím taky. *3*
-
Bez komentáře,tady je vidět lidská demence ,že???? *3*
-