Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy birthday Harry. *14* *14* I know you not read it but it's worth it. *14* *3* *14* *14* *14* *14*
  • I love Harry so much .. :P :P :p *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • I love Harry so much *14* *14*
  • Hlavně se z něj nepo...hlavně nedopadni jako Bieber! Gayů je tady už dost a sobců jako on ještě víc...nejsem nějak proti 1D, ale zase bych je tak nevynášel, moc slávy škodí, jen se koukněte na Bobra, to jen rada do života...vše nej M.V.
    • Máme Harryho prostě rádi... né vůbec nejsi proti 1D :DD Já nechápu co tu meleš ani ho neznáš, kdyby si ho znal tak víš, že to není gay a sobec už vůbec ne... a u Justina těžko říct já nevěřím všemu co se píše pro mě bude pořád úžasný zpěvák :)
  • taky radši nevim kdo je the wanted ale udělám ti menší popis : jeden má přejetej obličej ,drhej má vlasy jako by nebyl u holiče 6 let ,třetímu přejele přes vlasy sekačka , čtvrtej vypadá jako kdyby měl botox po celym obličeji a pátej má vykuleny oči ztoho jak jsou zlatíčka one direction lepší než oni *14*
    • ehh.. když nevíš kdo to je tak je ani radši nepopisuj, jsi daleko od reality.. Pokus o stěru tak trochu nevyšel -.- a když už jsme u toho, člen The Wanted vyhrál soutěž nejvíc sexy ira roku a porazil Nialla.. takže STFU b*tch :* A že jsou 1D zlatíčko jo? :D hele už ten matroš radši nehul, než na to přijde maminka..
    • Z toho popisu si myslím že one direction jsou mnohem lepší.
  • veruth
    He likes boys *14*
    • neumíš česky?
  • Splnil jse můj veliký sen!!Hary mě objal!AAAAAAAAAAAAA ja snad umřu! *8*
    • No jaaaaasne
  • Ty vole je vysoký ještě niž jak náš táta.
  • Happy B-Day Harry... <3
  • No jasně ty tady píšeš aby smese zklidnili a jak bys ho viděla tak bys ses sněj mohla zbláznit
    • Nejdřív se nauč psát a pak teprve něco říkej zlato ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit