-
Kdo souhlasi ze Harry se sexi ja rozhodne a,kdo souhlasi ze je hnusnej ja rozhodne.neeeeeeee sve komenty prosim za mnou jestli nechcete nemusite
-
-
Ako aj teraz ma este sexeapeal ale uz ho nema tolko ako pred osemnackou (asi o neho prisiel ked prisiel o panictvo)
-
Katka ma pravdu. Niallerka ty si nejaka cudna
-
-
Happy birthday Harry!
-
Je tak hrozně krásnej...CHCI HO !!! *1* *1*
-
I love one direction ♥ *14* *3*
-
-
Proč to píšeš anglicky, neumíš česky? Do háje jsme Češi, tak proč všichni máte potřebu používat angličtinu? zvyšujete si tak svoje ego? -__- *6* *6* *7*
-
-
Ty snad neumíš anglicky nebo co?
-
Uklidni se. Taky nějaká češka napsala Miluju EMppua ve finštině
-
-
-
Mě je 13 a už jsem navšivila 7 kncertů a 12 autogramu
-
-
Ty si pi*** že....prolhaná
-
-
Je božskej,dokonalej a hrozne moc nadhernej miluju ho acelou skupinu one direction.Mam od nich vsechno i cd 2010. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ja nepsala ze je gay
-
Happy B-day :* *14*
-
kdo nesnáší 1D palec nahoru sou strašní každá písnička .... stejný text pořád hej holka si fakt hezká bez makeupu a tak .....
-
-
Si trapna jestli se k tomu takhle vyjadrujes a pis si dal ty tvoje velmi velmi intelidentni nazozory pak budes urcite popularnejsi a pro informaci:maj stale a stale nove pisnicky s jinymi texty radci si over co pises *3* a kolik skupin pise ze je holka hezci bez makeupu?Sou original ale ty si jen dal obycejnej trapnej hater.
-
A to mají zpívat o otom, jak jim umírá babička??
-
-
Haha dobrí .
Pjekne si ji to natrela
-
-
Ti si mňe holko hodňe nasrala!!!!!!!!!!!!
Nemi to pravda !!!
A kdi bich te znala tak bi si vjedela ze zo Sydney si rači nezahrávej!!!
-
-
Jelikož se sem v pátek nedostanu tak píšu teď..: Harry Všechno nejlepší k Narozeninám. Hodně zdravíčka,štěstíčka a lásky... Narozeniny máš sice až v pátek ale to snad nevadí.. Vše nej brouku. *14* *14* *14*