-
Happy B. i když tě nemám ráda
-
DÍÍÍÍÍÍÍK za smazání :DDD
-
-
Mě to taky štvalo tak jsem to vymazala
-
-
Nemáte někdo kontakt jako myslim fb nebo skype (pravej) na Harryho?
-
-
Harry má jenom twitter
-
Facebook :D https://www.facebook.com/socallmeharry?fref=ts *16*
-
-
harry poterr byl hezky jen 1 dil a ohnivi pohar
-
-
Ale Harry Styles je lepší, než Harry Potter ;) *3* *15*
-
-
Vše nejlepší :)) *14* *14*
-
Pokud vím ty loil,tak Jay z the wanted se po Harrym opičí s vlasama,dále pak Max je plešatej hnusák,Nathan se tváří jako deb*l,Siva chce být podle mě jako Zayn a Tom taky...rozdíl mezi ONE DIRECTION :-) a the wanted :-(( je tedy jediný,one direction jsou sami sebou a jsou pěkní zatímco the wanted se po nich jen opičí zesměšnují je a jsou hnusní.(asi the wanted nikdy neviděli zrcadlo,kdyby ho viděli,možná by si tak nedovolovali)co to sakra říkám,ti nepoznají krásu ani kdyby jim flusla do obličeje,jsou stejní (the wanted) jako jejich fanoušci *16* *16* *16*
-
-
prosímtě jak se může Jay opičit po Harrym s vlasama víš ty slepice on už se tak narodil, Siva je originál a nechce být jako Zayn( arogantní sobec) , Nath se tváří úplně normálně a kukněte na Tomovu přítelkyni kdyby byl jak vy říkáte hnusnej, arogantní a zlej ak by s ním asi nechodila a Tw se neopičí spíš naopak. A kdyby nebyli hezcí tak by Siva a Max nebyly asi modelové že, a neurážel naši rodinu. No jo directionerky se vždycky ozvou a pořád jen uráží to je jediný co umíte.
-
-
A modelove sou hezci od kdy????
-
šak ta je hnusná stejně jako on!!!! hledali se až se našli *14*
-
-
TY pi** nese* mě !!! Jay a opičit se po Harrym?? tak to promiň ale Jay se nikdy neopičí nikdy po holčičce!! Siva se neopičí po cikánovi!!a Nathan se netváří jako nebil narozdíl od toho vašeho Nialla - ten se tváří jako kdyby se posral v postílce!!a Max není hnusák . DIRECTIONERKY jsou namyšlení a ti co patří do TwFanmily jsou skvělý!!! Je pravda že se TW opičili s tím WALKS LIKE RIHANNA po Backstreet Boys ale to udělali schválně a narozdíl se neopičí jak ti vaši 1DEMENTS!!! Tak mě nese* !! Vy Directioners jste divní a namyšlení jak to prase !! Pič* jedna !! :P *16* *16* *16* !!! TW si aspoň těch fanoušku váží a jsou rádí za i 1 fanouška!!!!
-
-
Ty si čo o sebe myslíš. Zayn nie je žiaden cigán. Je na pol pakistánec po otcovi. Niall je dokonalý človek, ktorý je sexy. Naathan vyzerá hrozne. Aj najškaredšie prasa je krajšie ako Nathan. Harry je dievča? Harry je chlap narozdiel od Jaya. Jay sa hrá každý deň s barbinkami.
Directioners nie sú namyslené.A pokom sa 1D opičia?!? Oni sú sami sebou. Sa prebrebet dievča!!! 1D si veľmy vážia fans. Vždy sa snažia byť s fans. Vieš prečo v Best Song Ever sú zamaskovaný? Lebo chceli potešiť nás, directioners :P ;) -
DOST těch urážek,at si každý poslouchá co chce!!!!!Nedá se srovnávat One Direction jsou nej!!!!!A prosím neurážet Nialla je to nádhernej andílek!!!! *14* *14* *14*
-
Skoč do zdi! Harrymu ty vlasy takhle slušej víc než tomu tvýmu Jayovi
Zayn je podle tebe cikán? Zayn je napůl pákistánec (po tátovi) narozdíl od toho tvýho Sivy!!
Niall se tváří normálně, akorá mu závidíš že je roztomilejší než ten tvůj Nathan.
TW se opičí po Backstreet ale udělali to schválně. Ale to že se 1D "opičí" po TW tak to už (podle tebe) schválně není?!
Prober se holka!! -
A ty chceš facku teď nebo potom??
Zayn je podle tebe cikán?Zayn je napůl pákistánec (po tátovi). Se radči podívej na toho svýho Sivu -> ten je černej jak holina. A od kdy si TW váží svých fanoušků?
1D se o fanoušky starají a dělají všechno proto aby fanoušky rozesmáli.
Né jak TW že se o nich víc jak rok nemluví a pak najednou příjdou s písničkou. Prober se holka!! -
uklidni se jako mě se nelíbí ani 1D a ani the wanted.nesnáším je,ale kdybych si měla vybrat tak naprosto 1D,protože jsou krásní zatímco členové the wanted,vypadají jako kdyby se na ně někdo vyzvracel.Opíčí se pořád po 1D *14* *14* *15* *2* *16*
-
-
-
Myslim si, ze One Direction jsou nejvetsi blbecci. Maji nacesane hara ... boze komu se to muze libit? Jsou neprirozeni a trapni. Nechapu, jak se vam nekdo muze z 1D libit ... Klidne dejte 'Nelibi' ale toto je svobodna zeme a tak si kazdy muze rict svuj nazor *2*
-
-
Božéééééé...!!! Tak jestli se ti nelíběj,tak to sem prosím příště nepiš :(...Když se ti nelíběj jejich *Vlasy* Tak to bych chtěla vidět teda to se co tobě líbí!! :DD.. 1D jsou prostě Úžasně dokonalýý..!! <3333 Nechápu ani nepochopím co proti nim všichni máte.. Jen si šli za svým snem a dokázali toto :***
-
Dřív sem si to taky myslela, když s něma holky přišli, neustále se o nich bavili a byly z nich paf, ale pak sem slyšela jednu písničku na óčku (Gotta be you) řekla sem si ježiši..omg a znáte to ne, tak sem si je začla vyhledávat, prohlížet si fotky a celkem se mi začal zamlouvat Loui, líbí se mi do teď :D Možná, když je člověk začne líp poznávat najde tam i dobrý stránky, mimochodem písnička Gotta be you je strašná :D promiňte directioneři :D
-
Když se ti nelíbí tak se na ně nedívej zlatko :**.........a ano bohužel máš pravdu, každý může říct svůj názor
-
One Direction jsou neeeeej nechápu jak něco takového káji můžeš říct.No,a mimochodem každá slavná osobnost má načesané háro....No nic jsou fakt nej,a harry je z nich nejjjj *14*
-
-
Jo takze Tw se opici po 1D a mam i vysvetleni,Tw se snazili stat se slavnymi a taky se jimi stali (teda alespon pro nektere) rok si uzivali svou slavu,pak se objevila ale mnohem lepsi skupina s nazvam One Direction a vyhravali snad kazdou cenu,co se dala vyhrat,grammy,teen choice awards,kids choice awards,MTV ceny,dostali i cenu za nejhranější písničku What Makes You Beautiful atd....jakmile to zjistili TW,vadilo jim,že 1D jsou lepší než oni a One Direction to věděli...zanedlouho se po 1D začali TW opičit,to 1D začalo vadit a tak si Louis trošičku ze srandy rýpnul,jako každý člověk (a neříkejte,že ste si nikdy do nikoho nerýpli)jenže TW to špatně pochopili a začli urážet.Vážně nevím,proč TW 1D pořád urážijou,a když už,tak proč se po nich opičí??? Achhhh...Tohle nejsou iluze,to je krutá REALITA :PPP
-
-
Tak mi řekni několik příkladů, čim se TW 'opičí' po 1D O.o
-
-
Vlasy,zpěv...je toho hodně,ale já slíbila,že už se nebudu hádat :Dteda,když mě NĚKDO nenaštve
-
-
Vlasama? Až na to, že všichni je maj takhle už od tý doby co vznikli. Jen Nath přestal nosit patku :D ;) A zpěvěm? TW zpívaj trochu jinej styl než 1D :D
-
-
OdB1: TW mají hezčí styl hudby ! *14* *14* TW tam mají aspoň holky a 1D tam nemají ani jednu holku takže co z toho splývá?? asi víme všichni :D :**
-
-
-
-
-
jak se jme nuje na fb???A jak víš že je to on ????
*15* -
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Happy birthday Hazza :D ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥