Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to jsem nemlěa ani tuch že Harry je Niallův bráška, ale jestli je to pravda tak je jestli tak ať si v***** p***l protože takhle nechytávat fanynky no hrůza jinak miluji je apojedu do Londýna na koncert a autogramiadu jede někdo se mnou *14*
    • Když to zaplatíš tak jedu.
    • ja jedu jaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • mám ráda harryho ale radsi mam louise louisje krasnej louis: *14* harry *12*
  • Harry je ..... raz Kendall Jener, Taylor Swift, Cara Delevingne,Nadine Leopold a určite som ich všetkých nepovedala v jednom rozhovore povedal ža v živote nebol zaľúbený takže to znamená že má dievčatá len pre .......sex. Zneužíva ich
    • ale do mě je bouchlej *8*
  • moc miluju harryho ale on je tak bozi lepsi nes mates rydl a je prome lepsi nez ma sestrenice Nikola Rízkova *14* *14*
  • Není větší? Nezdá se mi, že je jen o 5 cm větší...
  • harry je nejhorší z 1D nemam ho ráda
    • seš divná "directionerka" -_- *7*
    • *16* nikdo nei nejhoršííí!!!!!
    • Narry
      Harry a Niall♥ jsou moji nej miláčci ve skupině ,ale ostatní kluci jsou taky miláčci *3*
    • Tak to by mě opravdu zajímalo proč ;)
  • happy B-Day :)* *14*
  • Happy B-day!
  • nééééééééééééééééé hery je jenom muj hery je krasnej a mam ho v mobilu můůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Tak to ho má asi každej v mobilu... xD
      • LoveHarry
        jn má
    • LoveHarry
      a navíc neumíš psát píše se to Harry!xD
  • prajem ti tie naj naj najštastnejšie narodenuny na celom tomto svete si ten najlepši i love you

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit