-
Happy Brynzdey like You One Direction Mám Ráda Skupinu 1D One Direction Můj IDOL JE HARRY STYLES LIAM PAYNE ZAYN MALIK LOUIS TOMLISON ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
-
vim, že přeju opožděně, ale hodně štěstí k narozkám *3*
-
Ty vole .. co to tu píšete za sr*čky? Takže :D za 1. Je to gay stejně tak jako všichni v 1D. za 2. I kdyby nebyl tak si to nepřečte. a za 3. To už radši Justin než toto :DD Prostě teplouši no ;) Ošahávají si prd*ele, cucají se twl vy jste naivní jak c*p.
Prostě jednoduše napsáno :D : Buzny! :) -
-
Ježíš jděte už někam s tím, že o nich říkáte,že to jsou BUZ*Y..:''OO! Takže za 1. Jak to můžeš vědět :D... Za 2. Každý měl|má holku...Za 3.Jim nezáviď, že něco dokázali, než ty která pořád někoho jen pomlouvá a nadává věci.. který nejsou vůbec pravda ://...Fakt jsi totálně ubohá...Jako já je dřív taky neměla ráda.. ale teď to absolutně nechápu... Protože uměj nádherně zpívat-- Hlavně *Hazza*.. Á jak se chovají je ještě u nich víc sladší <33..A jestli jím nadáváš,že to jsou Buz*y jen kvůli tomu jak vypadají.. Tak to jdi někam.. Protože se slušně oblíkají a starají se o sebe než u ostatních kluků.. ;)Fákt už se s tímhle jděte radši vy*pat!! Thanks :)**
-
Jo a ještě se chci zeptat, od koho normálního mám teda podle tebe poslouchat písničky?
*15* -
Omg další chytrá :D, já už z vás "anti Directionerek" nebo jak to mám nazvat nemůžu.
tak za 1.nejsou gayové-Liam má Danielle, Louis Eleanor, Zayn Perrie, Harry chodil (není to tak dlouho)s Caroline a Niall prostě čeká *3*
2.Opravdu si to tu nepřečte, kdo by taky lezl na český stránky *15*
3.Jak se chovají je snad jedno ne? Já je díky tomu zbožňuju snad ještě víc
:D Je to sladký - a říkejte mi úchy*e jak chcete, je mi to jedno.*3*
Buz**a jsi možná tak ty, kráva, která nemá nic jinýho na práci, než pomlouvat, kritizovat jiný lidi. "S láskou" Addy. Once Directioner, forever Directioner!
twl, všechny nevhodný slova, abych vyhvězdičkovávala!Ani buz**a tydy nemůžu napsat normálně, aby mi to neoznámilo, že je to tady "zakázané slovo"!
-
-
Prostě je WOW *14*
-
cau holky sem fanynka 5SOS ale ja vam nechci nadavat ale jedna fanynka 1D nam tam porad pise,ze sou to trapaci atd. . . a tim nechci nic naznacovat,ze by ste byli takovi všechny to vubec ne no proste si myslim,ze kazdej ma jiny nazor a kazdymu se libi neco jinyho no rada bych vedela co si o tom mysli fanynky 1D a kdyz nemate rady 5SOS tak na to prosim neberte ohledy proste jen chci vedet jak by bylo vam kdyby vam tam takhle nikdo psal tak otravne jako nam tim taky nechci nic naznacovat
nechci se hadat chci jen znat vas nazor a jestli ho napisete tak diky *4* -
Happy B-day! *3*
-
Je úplně rozkošnej.. fakt k sežrání.. všecinko nejlepší :))
-
jo je hezkej ,ale holky nevivádějte.Vsadím se ,že to bude namyšlenej frajírek . *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Miluju toho člověka, který dal Louise do vztahů :3 Sorry ES, ale já si to nemohla odpustit :DD ♥
-
-
Asi tak, oni jsou spolu naprosto boží a ten kdo je tu dal do vztahu je bůh :D ♥
-
-
Spolu jo? chacha ti už nejsou ani nej přátelé,nikdy spolu nebyly a nikdy nebudou,už to pochopte malá děvčátka.To i slepec vidííííí :)))
-
-
myslíš? jestli si myslíš,že Louis a Harry už nejsou nejlepší přátelé tak asi nemáš dobrý zdroje miláčku a ne,neni mi 8 :)
-
-
-
-
Existuje tzv. slovo který se nazývá BROMANCE což nemá VŮBEC nic společnýho s gayovstvým (nevím jak se to píše)