Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele holky dejte si vodjezd harry je k sežrání ,ale jenom pro mně.
    • trochu majetnická,ne?
      pokut de o mě vypadá trochu jako mánička.
      *4*
    • Neni len pre teba *2* *3*
  • happy brithay harry i love you i love you song kiss you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • On je uplně moooc. prostě DOKONALOST.....
  • kedbi bol mladší chtěli bis te sa s nom lubat lebo myt sex *6* *6* *6* *7* *7*
    • dete do haje s nim bys sex nikdy neměla jo a něco ti řeknu chodim s nillem :)já jsem totiž z ameriky a dělala jsem mu dlouhou dobu manazerku deljte si ze me klidne slandu ale plavda je na me strane klidne si nevrte a tri roky ziju v cesku ted sem v americe a on si ty vase komenty cte ste divny
      • Prosímtě, srdíčko..
        Za 1) Je to Niall, ne Nill ;)
        2) Jak s ním můžeš chodit, když ani správně nenapíšeš jeho jméno? :D
        3) Manažerku? :D Aha O.o
        4) On umí česky? :D Že si čte naše komenty? :D
      • kdybys byla z ameriky ,jak tvrdis tak byses neneucila tak rychle cesky za prve a za druhe on cesky neumi takze asi tezko si to muze cist aza treti s nejlem nechodoi a pochybuju ze jsi mu delala manezerku
      • Tak určitě.. :D
  • Všechno nejlepšíííííííí Harry *1* *1* *1* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jak ubohe ste trapny jestli tyhle kraviny neprestanou tak tahle stranka strati hodne navstevniku asi se na to pripravte. *3*
    • Máš naprostou pravdu !!! Už mě to hodně rozčiluje,prvně Niall chodí s patnáctkou a potom Harry s Louisem????
  • tady de vidět kdo závidí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • SEXY!! Zvlášť teď 2015 co má dlouhé vlasy.... ffuuuufff... musím si jít dát studenou sprchu.
  • Je to GAY a děvkař nic jiného!! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
    • to si jenom mislíš, já souhlasym s narry
    • Gay a děvkař jsou dvě oddlišná slova... jako nevím podle čeho vycházíš k takové uváze, protože nemusíš přece věřit všemu co se napíše v bulváru. Chápu, že každý Harryho nemusí mít v lásce, ale urážet ho opravdu nemusíš, jak by ti bylo kdyby ti někdo pořád psal urážky mě teda moc dobře ne... ale měj si názor jaký chceš takovou věc pochopí jenom ti inteligentnější :*
    • Neurážej Harryho nebo kluky z One Direction nikoho ty tvoje keci nezajímají a nikdo z One Direction gay není.
  • harry styles má moc hezké očí hezkéj usmév hezký vlasy mné to vubec že je gay já totiž jsim gayka jmenují se anička dirová mám ráda skupinu muj idol je přesné harry styles zayn malík liam payne louis tomlison anička dirová 14 let železný brod vas happenig

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit