Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jacks17
    kklkjiil
  • Ale takí pekní chalani to kedysi boli a teraz jak divosi, neupravení, mastní...
  • Nechápu proč po něm holky tak šílej ... není vůbec hezkej , vypadá jak holka !!! A TO NEMLUVÍM O DLOUHÝ VLASECH ...! ten ksicht je děsnej !
    • Neurážej Harryho nebo nikoho z One Direction mě by spíš zajímalo jaký ksicht máš ty jde vydět že klukům závidíš jak vypadají a co dokázali za ty tři roky tak sklidni ty svoje poplašeny hormony. Každý z nás ja takový jaky je a skoro pro všechny holky jsou kluci z One Direction dokonalí.
    • Ty asi budeš na holky! *10* Jsi nikdy neviděla kluka s dlouhýma vlasma? Tobě asi bude míň jak 10 let. Ksicht?! Pořád bude určitě lepší než ten tvůj.
  • Každá/ý jeden na ně má jiný názor, tak proč se furt hádáte, že jeden z vás má pravdu, když prostě pro toho druhého je ,, pravda" jiná.. Nikdo si nemůže být jistý, co je pravda. Já si myslím, že Larry není pravda, ale NETVRDÍM, že to není možné a že ten kdo tomu věří je deb!l!!
    • Bože on není Larry ale Harry a já si myslím že tenhle komentář je k tomu aby dostal like.
      • A ty si co? Kazdy vie, ze je to Harry.
        Larry je Louis+Harry... O.o
  • http://fanklub.osobnosti.cz/marc-marquez *2* *14* *14*
  • Ahoj Herry chceš semnou chodit
    • Ahoj, tady Harry, jasně, že s tebou budu chodit.
      • Si zabila
        • Co sem zase zabila já snim chodim no a ty ho snad chceš
          *16* *16* *16* *16* *16* *16*
        • Co sem zase zabila já snim chodim no a ty ho snad chceš
          *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
          • To tvoje chodevie je len v tvojej hlave!!
            Zbadaj sa dievca!!!
            On bi sa na teba ani nepozrel!!!
            :D
      • Jé děkuji a máš facebook moc tě miluju
        • A umíš Česky? jestli se mohu zeptt.Né že mi natom záleží jo jen se ptám jo. *14* *14* *14* *14*
          • A fakt chceš semnou chodit jo? Miluju tě Harry *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • A fakt chceš semnou chodit jo? Miluju tě Harry *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jsou dobrý nej je Naill je moc moc hezkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *12*
    • To si myslím aj ja je krásny a ktomu ešte aj vie spievať *14* *14* *14* *14*
      • Já mám taky hodně ráda Nialla,ale myslím si,že neumí moc dobře zpívat,ale to je na něm to nejlepšííííííí *1*
  • jsou bezva perfektně zpívaj a to na nich oceňuji.Nejvíce se mi líbí Harry.Je prostě nejlepší.Je kouzelnej plišáček.mucg
  • no tak na to se podivejte!! http://www.bravoweb.cz/stars/taylor-swift-a-harry-styles-zase-spolu-6136?q%5BkeyWord%5D=harry+styles

bojim, bojim:((
  • jsi bezva!!miluje Tě!§ *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit