Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je krasny .......ma nadherny hlas ...... je talentovany....... co viac moze chciet ....... je proste skvely ......je super :)))))
  • Nechtěla jsem vás urazit skrs Harryho, ale řekla jsem jenom svůj názor za který se nestydím *3* Vy directioners se taky navážíte do beliebers a nikoho to nezajimá! *4* Napsala jsem asi 2 komentáře na které mi zodpověděla jedna holka asi (malá slečinka nebo co)je asi jasný že se beliebers a directioner do sebe budou navazovat,ale psát kraviny že je ta holka jménem *Belieberka* hnusná...je velká kravina nemyslíte? vždy ji ani nenechala a vzhledem k tomu.. Harry je sukničkář!
    *1* *3* a neříkejte že nenosí make-up *7*
    • Laskavě nenazývej Harryho sukničkářem !! -_-
      • přesně,takhkle ho musí nazvat jenom ten,kdo kdo ho hejtuje a nebo má rád 1D ale bez Harryho
    • Ahoj holky.Chci jen říct že každá z nás má nějakou oblíbenou skupinu nebo nějakého oblíbeného zpěváka.Pokaždé se za tu oblíbenou skupinu nebo za toho oblíbeného zpěváka budeme být a budeme je chránit.Jen chci říct že každá z nás má ráda někoho jíného já mám ráda One Directio a někteří z vás je mají třeba taky rádi nebo naopak máte rádi Justina Biebera.Jen chci ríct že každý z más má na každého jiný nár a kvůli tomu se snad nemusíme hádat a furt si nadávat.
    • Narry
      Jasně nosí make-up ,ale to je nutnost když jdeš před kameru nebo foták,to musí všichni at je to Harry ,nebo třeba Justin nebo kdokoliv jinej. :))
      • Jo,je mi jasné že musí nosit make-up před kameru *3* ale mě jde jen o to, že Juss nešahá klukům do rozkroku *4* *3*
  • Happy B-day Harry :)**
  • Tak bych nevěřila, že se do žebříčku Top 10 nejnavštěvovanějších celebrit dostane někdo z tak pochybné soutěže, jako je X-Factor...
    • BluEbEatS
      pochybná soutěž...haha *1* *2*
  • Je opravdu krásnej i mě se líbí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    Je sladkej
  • já ho miluju ju sladkej:* *14* *14* *14*
  • Je tááák sladkéééj...<3 MILUJU ho!!! *14* *14* *14*
  • Dodatečně Ti Harry přeju všechno nejlepší k tvým 19. narozeninám, hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky, úspěchů, pohody a žádný stres, opravdových přátel, ať kolem sebe máš samé hodné lidi, žádné falešné. So, Happy Birthday to my love Harry Styles!♥♥♥ *14* *4* I love you♥
    • Harry je úžasnej!♥ =) Chtěla jsem mu popřát už předevčírem, v den jeho narozek, ale bohužel jsem to nestihla =/ =(, tak aspoň jsem mu popřála teď dodatečně, sice o dva dny později..Taky bych mu chtěla popřát ještě na Twitteru =)
  • Tak co? Chodí s Kendall nebo né?:O
    • Narry
      Nechodí!!!!Harry i Niall jsou single!!!!
  • nevím, jak vám, mě se sice moc nelíbil ani předtím, ale teď už teda vůbec, on není vzhledově nějak (přeháním) hnusný, ale prostě byl hezčí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit