-
bohužel,60 lidí nemá vkus.
-
Je pravda, že Harry chodí s Carou Delevingne? Doufám, že ne... Prosím odpovězte někdo.
Once Directioner, forever Directioner -
-
Neeeee neni to pravda :-)
-
podle mě je to blbost. ono lidi vymejšlej takový hlouposti že by se z nich jednou někdo EHMM. podle mě je single,vždyť sám říkal v interview že si chce počkat na tu pravou. a i kdyby náhodou s někým,kýmkoliv chodil,tak bych tu holku respektovala.
-
Asi je to pravda,ale nezaslouží si ho *13*
-
-
Doufám že to není pravda ! :(( Ta Cara je příšerná! :XX
-
-
-
Miluji Harryho stejně jako 1D Liam ,Naill,Zayn,Louis jsou všichni krásni ne?Kdo je Directionerka tak dá to se mi líbí a komu se to nelíbí tak at se nekouká *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
jste všichni ujetýýýýýýý
-
One Direction je nejlepší skupina na světeě a nejhezčí skupina na světě =DD všichni členové skupiny jsou krásný jedineční... prostě závist že jsem z ČR
-
-
Přesněěěěě *3*
-
-
Lidi proč se hádat kdo je nejhezčí když jsou všichni z 1D k sežrání no nemám pravdu? *3*
-
-
No přesně :DDDD** *14*
-
-
Já si myslim,že všichni jsou pěkný..Žebříček bych postavila takhle:
1.místo- Harry a Niall
2. místo- Louis
3.místo-Liam a Zayn
*14* *14* *14* -
-
Já si myslím že žebříček ani nic jinýho nemusí být prostě to shrnem jsou k sežrání :)
-
-
Abych to shrnula: Liam-ten nejkrásnější kluk kterýho sem kdy snad viděla, hezky zpívá, je roztomilej, milej a prostě NEJ :*****
Harry-Je nádhernej :** Z one direction má asi nejhezčí hlas :) jinak je taky úžasnej :***
Niall-hezky hraje na kytaru :) vzhledově celkem ujde :)
Louis-je s ním sranda :D :) vzhledově celkem ujde :)
Zayn-je hezkej :)) pěkně zpívá :)
Prostě ONE DIRECTION-THE BEST!!! :**************
A vy co povídáte ty sra*ky o One direction že jsou to buzny tak mi polibte pr*el :* klidně dejte na tento koment dislike já se z toho neposeru :* já mám one direction ráda :))** -
-
Zbožňuju fakt když jim někdo nadává no není to humus?
*16* -
Ještě bych to poupravila ^^:
Liam-nádhernej kluk, ty hnědý oči, úsměv, hezky zpívá, je roztomilej, milej, a asi taky dost rozumnej-vzhledem k ostatní klukům, který se n-ě-k-d-y chovaj jak batolata :D viz. videodeníky...
Harry-další nádhernej, strašně sexy ty hudrlinky jsou tak HOT :DD plus ty dokonalý oči a úžasnej úsměv:* Z one direction má asi nejhezčí, nejvýraznější hlas :)
Niall-hezky hraje na kytaru :) je roztomilej. vzhledově celkem ujde??? sakra, vždyť je dokonalej :DD ty oči wow a ten úsměv a boží vlasy...taky má dost výraznej hlas...
Louis-opět nádherej klukm, je s ním sranda :D aby ne, stačí si vzpomenout na Kevina, nebo na I like girls who eat carrots! :) má krásnej úsměv, ty jeho oči, když se směje, je roztomilej má zvláštní-krásnou barvu hlasu.
Zayn-je snad nejvíc sexy z nich :DD, stačí se na youtube mrknout na #1DBigAnnouncement- the new single ‘Live While We’re Young’ - je tam krásnej ziall moment a zayn-ten pohled a vlásky, jo, vlasy má boží :))bože ty jeho oči, ty tetování, s kterejma už by mohl mimochodem přestat, jinak ho brzo nepoznáme...*15* a má nádhernej hlas zbožnuju, jak má solo v More than this...
Když to zhrnu, tak jsou všchni nádherní, zpívají jak bohové, a chovají se jak telata, ne sou úžasní.
*konec mé slohovky :))* -
-
Tak s tebou naprosto souhlasím...jo a ti co jim nadávaj mám chuť zabít-no abychom to shrnuly tak se shodnem ne?
*3*
-
-
souhlasím s tebou až na to, že Harry je NEJ :D
I love 1D!!! *15*
-
-
Ti lidi co o nich píšou buzny atd.. nechápu vás! Jim je teprve 18-20 let a už toho dokázali celkem hodně. A vy? Zatím jste v životě nic nedokázali a pičujete tady! Chce se mi z vás blejt! ste ubohý! PS: I LOVE ONE DIRECTION!
-
Vy co jim nadáváte do teploušu ,tak se nejdřív podívej te na sebe ,až bude te tak slavní jako one direction ,tak pak nadávjte jste pěkní ko****. *16* *14* *16* *16*