Přejít na výpis diskuzí

Harry Styles

OSOBNOST 10.8.2011 
1549 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen abychom si to ujasnily 1D nejsou žádné buzny ani neco podobnýho a Harry Styles je ten nej nej nej nej nej kluk na světě do kterýho jsem se zabouchla až po uši
    PS:Miluju tě Harry jsi moje zlato *1* *14* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • TerkaVeverka12
    Já je miluju!Jsou boží! *14* *14* *14* *14*
  • je krásnej *14* *14* ale na Liama nemá *3*
    • To neni pravda ! Liam je dost hnusnej , nejkrásnější z nich je Harry , pak je Louis a potom je Naill ... Nechci ti to brát , ale Liam je fakt dost hnusnej
      • Asi nejsi Directionerka, co??? *3* Protože directionerka má ráda V-Š-E-CH-N-Y kluky z 1D... *6*
  • Anonymous :D : Proč si myslíš že by to měli být buzny? Navíc kluci maj přítelkyně ;) Miluji tyhle lidi co o nich vůbec nic nevědí (jen ví že nějaký One direction existuje) a tohle o nich říkají .. PROČ PROBOHA??! máte k tomu nějaký důvod?? chápu, nemusíte je mít v oblibě, já třeba taky nemám ráda Evu a Vaška ale tak OK nemám je ráda, ale nepíšu o nich takové hnusné věci jako vy!! Jak by vám bylo kdyby vám někdo nadával do teploušů?? NO?
  • Dřív jsem One Direction nesnášela, ikdyž jsem je neznala ( nevím proč) pak jsem jednou slyšela písničku What makes you beautiful, která se mi nejdříve vůbec nelíbila ale pak se mi začala hrozně líbit. Když jsem zjistila že je od One direction, začala sem se o ně zajímat, objevovat další písničky až jsem si nakonec 1D nehorázně oblíbila a znám skoro všechny jejich písničky, každý den navštěvuji jejich blogy atd.. :)) Dřív když jsem je neznala a myslela jsem si také že jsou to nějací namachrovaní teplouši atd. jak si o nich většina lidí myslí :( ale ono jde o to je jen pořádně poznat :)) a to jak tu někdo píše že si šahají na pr*el a líbají se to neznamená že to jsou teplouši berou to ze srandy ;) mimochodem Liam chodí s Danielle, Louis s Eleanor, Zayn s Perrie, Niall zatím s nikým (stále čeká na tu pravou) a Harry ten si myslím že už těch holek měl hodně :D :)
    • Holka mluvíš mi z duše :)), já se taky prvě o 1D nezajímala, všude byl místo nich Cody Simpson, a teď??? se dělí :)))to nepochopíte :DD
    • To máš pravdu , že jich měl asi hodně ... Když se pořádně začneš na internetu dívat , tak ho tam uvidíš s několika holkama : S blondýnou a s brunetkou a ještě něco jsem viděla na you tube ...
  • Je to Rebel ;DD
  • hnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssss *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* fuuuuj nenavidim one direction *11* *11* *8*
  • Ty vole .. co to tu píšete za sr*čky? Takže :D za 1. Je to gay stejně tak jako všichni v 1D. za 2. I kdyby nebyl tak si to nepřečte. a za 3. To už radši Justin než toto :DD Prostě teplouši no ;) Ošahávají si prd*ele, cucají se twl vy jste naivní jak c*p.

Prostě jednoduše napsáno :D : Buzny! :)
    • Ježíš jděte už někam s tím, že o nich říkáte,že to jsou BUZ*Y..:''OO! Takže za 1. Jak to můžeš vědět :D... Za 2. Každý měl|má holku...Za 3.Jim nezáviď, že něco dokázali, než ty která pořád někoho jen pomlouvá a nadává věci.. který nejsou vůbec pravda ://...Fakt jsi totálně ubohá...Jako já je dřív taky neměla ráda.. ale teď to absolutně nechápu... Protože uměj nádherně zpívat-- Hlavně *Hazza*.. Á jak se chovají je ještě u nich víc sladší <33..A jestli jím nadáváš,že to jsou Buz*y jen kvůli tomu jak vypadají.. Tak to jdi někam.. Protože se slušně oblíkají a starají se o sebe než u ostatních kluků.. ;)Fákt už se s tímhle jděte radši vy*pat!! Thanks :)**
    • Jo a ještě se chci zeptat, od koho normálního mám teda podle tebe poslouchat písničky?
      *15*
    • Omg další chytrá :D, já už z vás "anti Directionerek" nebo jak to mám nazvat nemůžu.
      tak za 1.nejsou gayové-Liam má Danielle, Louis Eleanor, Zayn Perrie, Harry chodil (není to tak dlouho)s Caroline a Niall prostě čeká *3*
      2.Opravdu si to tu nepřečte, kdo by taky lezl na český stránky *15*
      3.Jak se chovají je snad jedno ne? Já je díky tomu zbožňuju snad ještě víc
      :D Je to sladký - a říkejte mi úchy*e jak chcete, je mi to jedno.*3*

Buz**a jsi možná tak ty, kráva, která nemá nic jinýho na práci, než pomlouvat, kritizovat jiný lidi. "S láskou" Addy. Once Directioner, forever Directioner!

twl, všechny nevhodný slova, abych vyhvězdičkovávala!Ani buz**a tydy nemůžu napsat normálně, aby mi to neoznámilo, že je to tady "zakázané slovo"!
  • If you're reading this to Harry so you know that I love you.
  • I love Harry Edward Styles *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit