Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simpsons13

Olomouc

Hlasuju pro oloouc a hádejte proč :D:D
    • gallacher

Re: Olomouc

jo presne ja takyyyyyy....OLOMOUC OLOMOUC *15*
      • xchocolatex

Re: Re: Olomouc

ne-ee Praha *15*
  • DVD Zkrocená hora

Nevím jestli to tu už někdo nepsal, ale v TESCU mají Zkrocenou horu za 79 Kč :)
    • Re: DVD Zkrocená hora

Cožeeeee????? A to jako i v Brně?? *8* *8*
  • flondynka

sraz

Ahojky,sraz by byl super,ale chtělo by to nějak promyslet,já jsem třeba z Plzně. *3*
    • heatcliff

Re: sraz

no už to říkám pořád,že je to těžší!každý je odjinud,takže není lehké se domluvit! a mimochodem stránky toho bontonlandu,kdyby někdo potřeboval,najdete je na mých stránkách!
  • l.enik

obchody s DVD

Pro ty,co stále shánějí nějaké filmy.Na stránkách: www.dvdabc.cz můžete nalézt vcelku dost filmů s Heathem a za dobrou cenu:třeba právě Zkrocenou horu po které se tady někdo ptal tam mají za 199Kč. Musíte si to teda objednávat,ale stojí to za to a je na ně spoleh. Nebo v Bontonlandu mají nějaké filmy např.Casanovu za 199Kč tak se malinko porozhlédněte.
    • a.n.c.a.

Re: obchody s DVD

jj du se mrknout
      • a.n.c.a.

Re: Re: obchody s DVD

maj tam i CANDY
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: obchody s DVD

aha ale prodej je ukončen *9*
    • xchocolatex

Re: obchody s DVD

tak to je super! díky za radu!! pujdu se podívat! *4*
  • petrahladilova

příspěvek

Heath Ledger *14* *14* *4*
  • petrahladilova

SRAZ

ahoj lidičky já jsem si taky maslela že by jsme mohly udělat sraz a víte kdy?Na Heathovy narozeniny-to by měl 30!!!Měl by radost,že na něho nezapomínáme.Tedy 4.4.co vy na to???? *15*
    • gallacher

Re: SRAZ

dobrej napad
  • petrahladilova

SRAZ

ahoj lidičky já jsem si taky maslela že by jsme mohly udělat sraz a víte kdy?Na Heathovy narozeniny-to by měl 30!!!Měl by radost,že na něho nezapomínáme.Tedy 4.4.co vy na to???? *15*
    • a.n.c.a.

to neni spatny napad.....ale kazdej je z nejakeho jineho mesta
      • l.enik

Re: Re: SRAZ

Už jsem to tady někde psala.Mohli bychom se sejít po krajích: Jihomoraváci by se sešli v Brně,Pražáci v Praze a tak.Záleží na tom kolik by bylo zájemců o tuto akci a myslím si že když se domluví třeba deset lidí z Olomouce a někde se sejdou že to vůbec nevadí.Třeba by to všude bylo ve stejný den a pak bychom si mohli navzájem vyměňovat zážitky.Alespoň něco ne? A těm co by se to líbilo a budou moci se pak mohou domluvit a ještě se třeba sjet někam z více koutů republiky.Stejně si myslím že mnoho lidí nebude moct jet někam jinam než ve svém městě.
        Uf doufám že jste mě pochopili,protože nevím jetlli je to pochopení *9*
    • l.enik

To není špatný nápad *3*
    • petrahladilova

pardon sem to poslala 2krát a myslela ne maslela
  • lina25

kniha

Moc se těším až se do té knihy dnes pořádně začtu.
    • petrahladilova

Re: kniha

JÁ JI MÁM.Jsou tam nádherný fotky,taky jsem si koupila Zkrocenou horu.Jen toho Temnýho rytíře se bojím,páč myslete si co chcete,ale věřím,že ho ta role tak vysílila,až z toho náš miláček Heath umřel,unavenej,nevyspalej.Určitě nechtěl umřít,chtěl pro nás dál hrát,být s dcerou Matildou.. *9* ale stalo se a nám ho nikdo a nic nevrátí,jen naše vzpomínky a jeho filmy *14*
      • xchocolatex

Re: Re: kniha

a prosimtě kde si sehnala tu zkrocenou horu? *3* *4*
        • petrahladilova

Re: Re: Re: kniha

jeden známí prodává dvd atd.tak od něho za 399,mám to se slevou
  • gallacher

..

Dneska si jdu pro tu knizku,se nemuzu dockat...fakt me asi mrdne za chvili....a koho ne ze.....se tesim az si to prectu a budu berect u jeho fotek....CHYBI MI!! *9* já vím opakuju se a vám taky ale ja si nemuzu pomoct
    • xchocolatex

Re: ..

*4* fakt ta knížka je užasná!!Obrázky sou nádherny! Mě už zbývají jen 2 kapitoly..chci to dočíst ale na druhou stranu..pak už nebudu mít o něm co číst *9* ach joo CHYBÍ MI TAKY *9*
    • gallacher

Re: ..

*brečet....sorry překlep
      • teddy-girl

Re: Re: ..

jo já si ji chci taky koupit ale teď sem nějak na "suchu" *7* *1* *9*
        • gallacher

Re: Re: Re: ..

no tak to by me jeblo teda uplne....
  • Filmografie?

Není tam nějaká chyba? Já jen že tam rozhodně není 75 filmů. To by o 20 filmů přeskočil i Johnnyho Deppa, který je taky o 20 let starší...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit