-
čtyři pírka
Ahoj, zrovna jsem dokoukala čtyři pírka...nikdy bych nevěřila, že mu to tak může slušet ve fousech a dlouhých vlasech - i když vlastně v příběhu rytíře mu to na začátku taky seklo :-) V tomhle filmu se sice moc neusmívá, ale zato když se usměje, tak by roztál i ten největší ledovec. Vždycky budu závidět lidem, co měli šanci se s ním poznat a kamarádit...a nikdy mi nepřestane být líto, že už tu není... -
HALO- HEATHA PŘIPOMÍNÁ!
Nataly Rose- o Halo už jsem tu jednou psal, rovněž , že mi připomíná Heatha, mě zas díky textu té písně, zpívá tam totiž o tom, že stále vidí jeho svatozář-nějakého muže asi-, no a vůbec ten text je takový krásný, a zároveň připomíná Heatha i v veselém světle, jako že se na něj má vzpomínat ne jen smutně, ale i radostně...)
A s tou Zkrocenou horou- právě že je to v tv, tak je to jiné,upoutávky, atd....BROKEBACK MOUNTAIN- BEAUTIFUL. Pro mě ten film bude vždy u Heatha nejdůležitější, protože díky tomuto filmu jsem Heatha poznal, a oblíbil si ho...) Takže film je to pro mě srdcovní.) -
halo
právě poslouchám Beyonce-Halo....je to nááádherná píseň a je to píseň,která mi vždy připomene a připomínat bude jednoho jediného člověka, Heatha...když jsem ji slyšela po prvé, bylo to právě na videu s Heathovými obrázky a úryvky z filmů, potom jsem se na to dívala každý den a do té písničky se zamilovala.Navždy mi ho bude připomínat...tato jedinečná,krásná písnička... *4* -
-
Re: halo
Já budu mít vždycky s Heathem spojenou Broken od Amy Lee a Seethera *9* -
-
Re: Re: halo
Heath se mi objeví před očima, když slyším "He comes a sun" od Beatles..*4* Prý měl tuhle písničku rád, snad mu jí hráli na pohřbu *9*
-
-
-
děkuji
Všem děkuji, že se mě zastali, nýbrž i proto, že tohle na diskuzi nepatří...)Jo a jinak Zkrocená hora bude na podzim na Nova Cinema) Tv Nova to uvedla jako jeden z filmů, které chystají na podzim tohoto roku, je to oficiálně představeno...) *4* Sice jsem jí viděl 100krát, ale v tv je to něco jiného...) *4* *3* -
-
Re: děkuji
No konečně jí (Zkrocenou horu) budou dávat,říkali to už začátkem roku,že jí letos plánují a já od tý doby sleduju program a pořád nic *9* tak jsem byla zklamaná.Ale ted jsi mi udělal radost,viděla jsem jí 2krát(naposled asi před 3 měsíci)ale v TV je to opravdu jiný.Už se moc těším *1* zase si popláču a pak o tom filmu budu ještě pár dní přemýšlat *14* -
-
Re: Re: děkuji
supr zpráva!já sem si jí asi předevčírem stáhla..před chvílí sem se dokoukala na Candy..toe taky krásnej film..včera sem koukala na ples příšer..a ještě na příběh rytíře,kterej sem už taky viděla nespočetkrát,ale prostě na heatha se můžu dívat pořád a pořád..a nikdy mě to neomrzí! -
-
Re: Re: Re: děkuji
No tak už aby to bylo !!.. Zkrocená hora je jeden z nejlepších filmů který kdy byli!!.. ach na tom konci budu zase brečet !! ..
-
-
-
Tak doufám, že ji skutečně dají, také jsem ji viděla asi 60x, ale to bude pro mě svátek, když bude v televizi. Nemůžu se dočkat!!! -
juj...tak stou zkrocenou horou to je super že jí budou dávat...i když jsem ji taky videla nekolikrat na dvd ae i presto dík za info *3*
-
-
Video
Ahoj lidičky, četli jste to a viděli ten videoklip, který Heath režíroval?
http://kultura.idne s.cz/reziser-ledger-poslal-ve-video klipu-velryby-na-lov-lidi-podivejte -se-1j2-/hudba.asp?c=A090805_170830 _hudba_efl -
....
nechápu proc do tyhle diskuse se motá orintace Heatcliffa....je to jeho věc a nam to může bejt jedno...A jestli někomu vadí co se tady o Heathovi píše a že se vzpomíná na něho, tak at sem ani do tý diskuse neleze. -
-
Re: ....
přesně taaaaaaak.... *15* *3*
-
-
HEATH BYL JEN JEDEN A BUDE!
Joseph,- je také pěkný kluk, a možná některé rysy jsou Heathovi podobné, ale jsou úplně jiní, Heatha nikdo nenahradí- ten prostě pro vždy bude jen jeden! *9* *3* *3* -
-
Re: HEATH BYL JEN JEDEN A BUDE!
To je jasný...žádnej Gordon Levitt ani nikdo ¨jinej nám ho nenahradí... *9* <3
-
-
...
Také to neřeším, opravdu kdyby v tom byla pravda, ale řekla něci, co pravda není, a za špatné čtení a porozumění textu já osobně nemůžu. -
-
Re: ...
Sakra lidi *9* Čtěte někdy to, co napíšete *8*
-
-
Pro všechny
tak trochu jsem si četla co se tady povídá...a musím říct, že je to nesmysl. Samozřejmě, že je naprosto jedno, kdo jakej je (s orientací i bez, s odlišností názoru) ...jasný že je účel říct svůj názor a tak bychom to tak měli i přijmout...takže: je mi líto, že Heath zemřel ale nesmutnim..ve filmech žije dál..i kdyby byl v "pekle či v nebi":) -
Bože na nebesích xD
heathcliffe taky si myslím, že ta osoba, která tě tu kritizovala si všechno trochu zkreslila, i když jsem tvůj příspěvek nečetla. I kdybys psal přesně to, za co tě tak hrozně odsuzovala, nemá na to právo. Za jedno, podle mě si všichni co tady jsme a máme rádi Heatha občas řeknem, Ty jo teď na nás určitě kouká...a tak. Nevim, co špatnýho na tom je. Za druhý nepochopím proč se plete do něčeho takovýho jako je tvoje orientace. Můžeš bejt 100x gay, ale jí to může bejt naprosto jedno. Považuju to až za drzost. Za třetí nechápu, proč sem vůbec píše, když jí přijdem divný. *7* Holt, logiku některých lidí NEPOCHOPÍM. Jinak vám musím říct, že pokud jste ještě nikdy neviděli Josepha Gordona Levitta, tak si ho vygooglujte a užasle zírejte *1* Vidíte tu podobu?Slabej odvar, to je jasný, ale VIDÍTE TU PODOBU?? *1* *1* -
-
Re: Bože na nebesích xD
Mě osobně teda ten Joseph Gordon Levitt nepřijde moc podobnej Heathoj... Možná tak na dvou fotkách co sem tak koukal, ale jinak ne... Prostě originál je jen jeden... -
-
Re: Re: Bože na nebesích xD
COŽ TO JE JASNÝ!Heath byl je a bude jenom Ledger a jenom jeden!*14*..Ale tak určité znaky, bychom tam našli *1*
-
-