Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emo-anne

kinoo

to bude hrozne, až odejdu z kina, a budu vedět, že do kina na něho už v životě nepujdu...ale i tak...v mym srdci je naporad... a srdce v krku mam jen když se podívám na ty jeho vrasky:) libi se fotky?? pridam dalsi;-)
  • heatcliff

heath...

No já z něj skoro nemůžu dýhat u většiny filmů, prostě mám z něj neuvřitelné pocity, jsem mu oddán! Mrzí mě, že už neexistuje, a zůstal pouze ve filmech, nebo na foktách, co teprv jeho blízcí a rodina, chtěl bych jim tolik vyjádřit to,jak pro mne znamená Heath a jak si ho vážím...Je mi nesmírně líto, nedokážu to říct, jak bych chtěl...No a Imaginárium bude 21.ledna- den víme před čím, bude to pochmůrné, těším se, ale zároveň ne, protože si uvědomím, že už ho nikdy živého v ničem jiném neuvidím, jsem rozhodnut, že po skončení filmu u titulek vstanu a zatleskám, musím to udělat, bude má možná poslední poklona pro něj, *9* *9* *9*
  • Re: Re: Těším se

Přesně tak, v televizi to člověk nějak víc prožívá. Na Imaginarium se také moc těším, i když to bude strašně smutné, až v polovině filmu Heath najednou zmizí a všichni budeme vědět, že už se víckrát nikdy nikde neobjeví. Určitě tam bude zase úžasný, alespoň podle ukázek. Nemohu se dočkat!
  • Re: Těším se

Je to jiný v televizi než na DVD viď? Já ji neuvidim a chápu srdce až v krku. Na Imaginarium se moc těšim i když pocity budou asi smíšený.....
  • Těším se

Já už se strašně těším na příští týden na Zkrocenou horu. Je to můj srdeční film, úplně mě dostal. Nevím jak je možné, že tolik lidí zasáhl, asi že byl tak opravdový a opravdové byly i herecké výkony. Podobně jako tu psal Heatcliff, i mně pomohl dostat se z jedné životní krize. Neskutečně mě totiž nabíjel energií a pomáhal mi uvolnit potlačované emoce a stresy. Nikdy se mi neomrzí. Asi mi vyskočí srdce z krku, až příští čtvrtek začne.
  • heatcliff

Re: Imaginarium

Premiéra Imaginária v ČR je 21. ledna 2010, den před výročím Heathovy smrti.
  • a.n.c.a.

Imaginarium

My se snad toho Imaginaria nedockame!! *9* Nevíte kdy bude premiera tady v CR!? *3* nemuzu se dockat...
  • Re: ještě něco

Jsem ráda, že jsi to všchno napsal, udělalo mi to strašnou radost. Protože to jsou taky moje pocity a takhle jsem to popsat neuměla. Heat si prostě na nic nehrál. Byl jaký byl a to bylo úžasný a je to to co mi k němu přitahuje. Jinak zážitek ze Zkrocené hory jsem měla takový, že to skoro nešlo ten první měsíc vydržet. Všechno mě dojímalo, pořád jsem na Heata a Zkrocenou horu myslela, žaludek jsem měla stažený. Když jsem sehnala DVD, tak jsem se dala do shánění knížky Zkrocená hora. Kombinace knížky a filmu je fakt neuvěřitelná. Myslím, že mě to bude provázet celý život a nikdy nezapomenu. Před začátkem filmu jsem věděla,že ten herec co hraje Enise už nežije, ale když ten film skončil, tak mě to hrozně vzalo. Člověk se s tím nemůže smířit a říká si proč, proč on. Když to takhle vzalo nás, tak co asi musela cítit Michelle a lidi co ho znali a měli rádi. Ale určitě by nechtěl, aby jsme jako jeho fanoušci truchlili. Bude žít dál ve svých filmech, ale to už všichni víme. Prostě Heata mám pod kůží a tak to zůstane.
  • emo-anne

fotky

pridala jsem asi 7 novych fotek...doufám že se budou líbit a že se tady objevi:)
  • heatcliff

ještě něco

Zuro, víš, neměl jsem mluvit tolik, jak tak přemýšlím nad Heathem: On byl jednoduše úžasný, a jedinečný!!! toť vše!Přesně- jedninečnost to je ono, čím byl, a bude. HEATH NAVŽDY!
  • heatcliff

Re: Re: Pro Zuru

Jen chci lidem říct, že není vůbec nenormální, když někým slavným doslova žijete, pokud vám dává inspirace, čerpáte z něj, jako z energie, nebo máte pocit, že vám jde příkladem, a neuvěřitelným způsobem jej obdivujete a vážíte si ho, tak proč ne?!
    Hvězdy jsou hvězdami jen tehdy, kdy vám právě dávají odkaz, předají něco důležitého, třeba něco s čím se můžete ztotožnit, Heath mi tohle všechno dal a dává, a já jeho hvězdnou velikost vnímám a budu vnímat navždy!
  • heatcliff

Re: Pro Zuru

No a Zkrocená hora je prostě number one, je to a zůstane tím filmem, který mne prostě dostal, ale né ledajak!))) A o čem často uvažuji, že vnímám jeho smrt jinak neže někteří, jsem hrozně citlivý člověk, a Heathovu smrt prostě hrozně prožívám, a vím, že jsem ho neznal osobně, ale to je přeci úplně jedno!!! Ten kdo tu říká, že by to nikdy takhle neprožíval, a že by si připadal jak padlý na hlavu, měl by se nad sebou zamyslet, nebo nad tím, že jsou lidé, kteří mají úplně jiné cítění, než on sám, proboha, když zemřel Michael Jackson, někteří spáchali sebevraždu, jiní prohlašují, že byl Michael jejich celý život, jejich jediná náplň života, a příjde vám to snad bláznivé, já ne!!! Je to jen krásný důkaz toho, jaký dopad na nás mají hvězdy, ale hvězdy, které pro vás přenechají nějaká poselství, odkaz kterým se řídíte, a je pro vás mnohočetnou inspirací, idolem, nebo tou životní náplní, je přece krásné, co pro nás herci, či jiní umělci, zrovna jako Jackson, nebo jiní znamenají, je krsáné, že když třeba máte složitý život, a nenacházíte v něm štěstí, nebo vám něco schází, je tu ta osobnost, která vám pocity štěstí dodá, říkáte si, že myšlením na ni vám stoupá sebevědomí, a řeknete si, že ten život o něčem je, a že je pro co žít, Heath mi také určitým způsobem pomohl, od ledna jsem procházel složitým obdobím v rodině, měl jsem velké stresy, a bylo to prostě těžké, ale žil jsem aspoň na netu Heathem, chodil jsem na tuhle diskuzi, a měl pocit, že unikám z toho reálného světa, Heath se pro mne stal inspirací a sílou, a pokud si ted někdo o mě řekne, že přeháním, vůbec nepochopil to co jsem tu řekl, a vím, že tu jsou lidé, kteří mne budou naprosto chápat, jako Petra Hladilová, či právě ty Zuro, která máš také podobné pocity, nebo aspoň mi to tak připadá.
  • heatcliff

Pro Zuru

Zuro, já jsem také uvažoval nad tím, proč jsem nepropadl i Jakovi, ale Heathovi, a i když si Jaka taky vážím za tu roli, a mám mo ho rád, tak prostě Heath byl jedinečný, a říkám to pořád, měl v sobě to, co jiní herci neměli a ani nemají, byl prostě bezprostřední, nevím jak ti to jinak popsat, měl v sobě vše- , hrál tak autentičně, prostě byl jedinečný, když jsem sledoval tu Zkrocenou horu, stejně jako ty 1.ledna, , vyloženě mne ten film vtáhl do děje, a po skončení filmu to začalo! Myslel jsem jen na Zkrocenou horu a na Heatha, až jsem z toho byl překvapený, jak mne to všechno vzalo, jindy jsem totiž takový zážitek z filmu, nebo z herců neměl, tohle bylo poprvé, prostě jsem tomu jednoduše ,,totálně propadl´´. Heath mě prostě šíleně zaujal, začal jsem i přemýšlet nad jeho smrtí, takže mi ho bylo i zároveň strašně líto, a začal jsem to hrozně prožívat- tak to mám vlastně dodnes, no a vzal mne i jako herec, a v únoru, jsem byl jeho oddaný fanoušek, každý den jsem vstával s pomyšlením na něj, a chodi lspát s pomyšlením na něj, když vyšla jeho knížka, , nikde nebyla, a když jsme zavolali do jednoho knihkupectví, tak nám řekli, že jí mají, a já pro ní letěl snad v 18 hodin, a to v 19 zavírali, ale i kdybych tam byl na poslední chvíli, letěl jsem,když jsem si jí pak nesl domů, zrovna sněžilo, a říkal jsem si, že to je Heath, navíc to bylo zrovna období před oscary, nebo těsně po, a z toho všeho mne popadla hrozná euforie, prostě jsem byl v jeho světě, a říkal jsem si, že jde až o platonickou lásku, určitě všichni chápete jak to myslím, není to jako platonická láska, nedokážu to popsat, prostě jsem měl pocit, že s ním žiji, a vnímal jsem každou fotku nebo video na netu, začal pomalu vídat všechny jeho filmy, a když se objevil ve filmu v prvních scénách, už jsem žasl, a byl z něj úplně roztřepaný, hltal jsem ho postavu, a každé jeho slovo, či gesto, a samozřejmě jsem pečlivě studoval jeho styl a formát hraní, a přišlo, mi že tak jako on, nikdo jiný nehraje, a mám z něj takový pocit dodnes,proto když dnes sleduji tu mánii kolem kluků tipu Patinson, celkem se tomu divím, , Heath , byl jiný, jeho role byly zvratné, jedinečné, a sice si také zahrál v pár komediích, a v jedné středoškolské movie, jeho herectví vzrostlo do těch největších prostorů.
  • Re: Re: Re: heath vánoce

Já taky leden, sice jsem ho registrovala i dřív, ale po Zkrocené hoře jsem mu úplně propadla. Jenom by mě zajímalo, proč na mě takhle nepůsobil i Jake Gyllenthal, i když tam byl taky svělej. Proč Heat? Jak jsi to měl ty a jak dlouho tě to už drží?
  • heatcliff

Re: Re: heath vánoce

No já na něj o vánocích budu myslet obzvlášť, a na jeho rodinu, mám s ním prostě zimu, nebo sníh spojený, tím že zemřel v lednu, a já si ho v lednu oblíbil, ...
  • Re: heat

Máš to jako já, taky bych chtěla všechno co k Heatovi cítím, jak ho obdivuju a jak se mi jeho filmy líbí napsat a vyslovit, ale těžko hledám slova aby všechno tohle obsáhla. A zůstanou jen věty, který tu sílu nemají a dost dobře to nevystihnou. Jak je možný, že se dá skloubit do jednoho člověka tolik talentu a umu. Uměl hrát, zpívat režírovat, psal poezii, písničky, byl to dobrý člověk, byl hezký.... Slovo "byl" mě ničí, ale nic s tím nenadělám. Před 2 roky byl ještě na světě a blížily se jeho poslední Vánoce. Ještě se každý den
    probouzel a měl plno plánů, sršel velkou energií, kterou prý nabíjel všechny lidi kolem sebe. Určitě na něj budu o Vánocích myslet. A myslím, že nebudu sama...
  • heatcliff

...

Je to tak, jeho role se mu dali věřit, což se u některých herců musí vyloučit, protože jim to lčověk prostě nevěří, - Heathovi to člověk věřil jako nic, pro mne to je jakobych se díval na člověka, který hraje svůj životní příběh, at auž to byl Enis, Joker, Dan v Candy, nebo Sonny v Plesu příšer, tyhle role, které jsem vyjmenoval jsou pro mne jeho nejlepší, myslím po hereckém výkonu a ohromení, ale jiné filmy jsou také excelentní, hrál všude dobře. I kdyby hrál tu nejhloupější roli, zahraje to prostě nejlépe, jak umí, a člověk mu to stejně uvěří! A je pravda, že by natočil spousty, spousty vynikajících filmů, které by byly také nadlidskými kousky, tím jsem si jist! Je to taková škoda, no nebudu o tom začínat, protože bych skončil u tisíce vět, a stejně bych nevyslovil vše tak, jak bych chtěl. To se totiž nedá popsat, prostě nedá, - je mi z něj tak krásně, a jsem z něj stále ohromen, byl to podle mého neuvěřitelný herec, a jedním slovem osobnost, je mi líto, co musel v posledních dnech prožít, a jaké problémy měl, že neviděl Matildu, a ani se s ní vlastně nerozloučil, no proboha co na to říct- Heathe jsi tu dál a navždy!
  • Re: HEATH

Je to fakt, všechno co hrál bylo fantastický, ve všem nechal kus svýho srdce a všechno jsem mu věřila. Ve Zkrocený hoře jsem mu věřila, že Jacka opravdu miluje, v Temným rytíři se mi taky moc líbil. Nejvíc asi v tý nemocnici, jak seděl u postele Harvyho a mluvil s ním, to jsou jedinečný okamžiky! Myslím si, že hrál líp a líp a natočil by ještě spoustu skvělých filmů. Když to tak píšu, tak je mi zase smutno u srdce a musím si něco s ním pustit. Asi Casanova, tam byl tak veselý a spokojený. I bonusech Casanovy byl veselý a smál se. Připadá mi to, že v té době byl hodně šťasný, narodila se mu Matilda, s Michell byl šťastný. Potom jsem viděla jeden rozhovor s ním, asi po natočení Šesti tváří Boba Dylena a tam byl roztěkaný a ve tváři měl něco, čemu jsem nerozuměla, ale radost to rozhodně nebyla..Miluji tě Heaty
  • heatcliff

HEATH

Včera jsem se díval na Temného rytíře, a já jsem prostě unešen z Heathových hereckých schopností, a jeho výkonu v tomto filmu je také jedinečný, když jsem ho tak sledoval jako úžasného Jokera- Heath hrál neuvěřitelně, byl impozantní, a měl v sobě jednodeuchou jedinečnost, mě si získal, mám ho rád, a těm novinářům bulváru bych řekl jedno: BĚŽTE NĚKAM! Heath je prostě nejlepší
  • petrahladilova

Re: Re: Heath a Lohan

jo jo jak říkáš,pro nás je heath jednička

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit