Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maryka13

Je mi to líto

je mi líto že zemřel takhle mlaý *9* měl ještě život před sebou a takhle o něj přijít *9* opravduje mi to moc líto
  • mileyxd

Zase....

koukala jsem na Čtyři pírka a zse sem se rozbrečela *9* .......na něj se nedá zapomenout už asi stokrát sem četla knížku......už se moc těšim na Imaginárium nejdu tam kvůli filmu, ale kvůli Heathovi :( *9* *9*
    I LOVE HEATH LEDGER 4EVER :************
  • petrahladilova

musela jsem

Ahoj tak umřel Patrik Swayse(Nevím jak se to píše).V Hříšným tanci byl super.Já vím že to je Heathova debata ale jak sem to četla o tom Patikovi bylo my smutno po Heathovy tak jsem sem musela jít a podívat se na fotky Heathe.Tááááááááááááák mi Heath chybí...Andílek s božským hlasem.Já si taky jeho filmy pouštím v anglickém jazyce abych slyšela ten nezapomenutelný a nádherný Heathečkův hlas..
    Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a milujte Heatha.....pááá *3*
  • imaginarium

Ach jo,bydlím na malém městě,kino u nás hraje jenom 2x týdně a v zimě vůbec ne,tak mi zbude zase jenom hledat na internetu.
  • eve-lyn

Re: Re: Re: Re: Re: Candy

no česky..chtěla sem to v ajině,ale to sem nenašla
  • gallacher

..

ted sem si cetla zajimavosti o heathovich filmech...a v Patriotovi nemel vubec kaskadera,takz to je vsechno jeho prace...a herec kterej byl zvazovanej na jeho roli Gabriela umrel 7 dni pred heathem ve 25 letech...
  • gallacher

Re: Re: Re: Re: Candy

cesky je to naprd...daberi do toho nedavaj moc emoci a ani si to tak neuzijes..to plati o jakymkoliv filmu ne jen o heathovich..
  • gallacher

Re: ...

to nevim,ale premiera u nas ma byt 29.10....takze uvidis ne?az to u vas bude,ja na to ujdu az se vratim z Londyna..
  • a.n.c.a.

Re: :)

nadherna...ale zkusenosti nepreda =(
  • a.n.c.a.

...

nevite, kdy je v Hradci v cinestaru premiera Imaginaria??....NEMUZU SE DOCKAT!!..a nikde jsem to nenasla
  • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Candy

anglicky s titulkama??...ja jenom cesky a chci si to prave pustit kvuli jeho hlasu...mus to bejt opravdu krasny... *14* *3*
  • eve-lyn

Re: Re: Candy

já sem si to stáhla.je to fakt pěkný *14*
  • gallacher

Re: Candy

to muselo byt vazne nadherny,musim si to taky koupit a pustit v originale..
  • Candy

Tak jsem si včera pustila Candy, Heath je tam skvělý, moc jsem si to užila. Zase jsem si pobrečela a vzpomínala. Zvláště v originále je to super, protože Heath tam během filmu vypráví jejich příběh, a z toho jeho hlasu mám úplně husí kůži. Je to nádhera.
  • gallacher

..

Sem se minuly tyden divala na Tlapku....heath byl z toho filmu nejlepsi,i kdyz tam byl asi dohromady jen 20 sekund.....Porad na neho vzpominam a myslim ze nezapomenu a ani nechci...uz se tesim na Imaginnarium,chtela jsem jit hned na premieru ale nemuzu protoze v tu dobu budu v Londyne,tak pujdu az se vratim,ale nechcu se tam videt,ja budu bulet jak maly decko,a navic Law,Depp a Farell jsou taky moji oblibeni herci,takze si to hodne uziju ale budu slzet,protoze je to posledni film ktery s nim uvidime....
  • eve-lyn

Re: Re: Narozeniny

já taky
  • Re: Narozeniny

Vážně *7* *4* ,tak to taky přeji jen to nejlepší...
  • Narozeniny

Dnes má Michelle Williams 29. narozeniny, takže všechno nejlepší, a ať jí Matilda dělá jenom samou radost!!!
  • eve-lyn

Re: Re: Re: proč!!!!!!

v tom kině..to asi vážně bude něco..
    taky se tam nechci vidět..ale určo nebudu sama kdo bude asi bulet
  • Re: Re: proč!!!!!!

Je to strašný že půjdeme do kina s vědomím že to je to poslední,co Heath natočil (ale nedotočil),a že už se nemůžeme těšit na nic nového *9* .Můžeme si jen pouštět dokola jeho filmy-ale to mě nikdy neomrzí *3* ,ach joo...taky je mi z toho moc smutno že už nežije *9* *9* ,ale aspon že tu po sobě zanechal svojí krásnou dcerku,a v ní je i kousek JEHO *14* Nedávo se mi i o Heathovi zdálo-to jak na Něj často myslím...Jo a taky mi dnes přišla CANDY,tak už se těším na víkend až se na ní podívám *14* papa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit