-
Re: Spomienky....
Tohle je fakt povedený -
Spomienky....
Fotografie
a pohádky o prasátkách.
Jedna kytara
odráží se na trsátkách.
Psané zpěvníky
zelenou barvu nezmění.
Dlouhé debaty
střídalo dlouhé mlčení.
Kresby kovbojů,
jež jsem obdivovat směla.
Dotek na stříbře.
Krabice se uzavřela *4* -
...
tak co už máte někdo ten kalendář co jste si objednaly?Já ještě ne,ale už se nemůžu dočkat až mi přinde.A co je jinak nového,já hledala jestli se někde o něm nepíše a... no nepíše!!!Ale ono bude páč se blíží Imaginárium a určitě se už v USA promítal..Tak budou články o HEATHEČKOVI..tím vyjadřuji svůj nesouhlas jestli se mu může nebo nemůže říkat HEATHEČEK.Pro mě je to HEATH,HEATHY a HEATHEČEK a vždycky bude.A určitě tím nemyslím že to je děcky,mám ho prostě ráda a je to můj způsob jak to mimo jiného vyjádřit *8*
Tak se lidi mějte HEATHLEDGEROVSKY a pa zas někdy.... *3* -
Heath
ja vim ze treba nekoho nastvu, ale moc moc vas prosim nepiste Heathecek vzdyt to je Heath a ne nejakej malej Heathecek..... *9* -
Re: Re: Re: Re: knížka...
aha...díki *4* -
Re: Re: Re: knížka...
no samozřejmě že tu bibliografii *4* *4* -
Re: Re: knížka...
Co?? je nejaká nová knižka o Heathovi?? alebo myslíš tú ilustrovanú biografiu??? -
Re: knížka...
... *14* jééé...tu knížku si už taky dlouho přeju...ale mamka mi ju nechce koupit... *9* *9* *9* ...což mě pěkně štwe...ale já ju snad přemluwím...protože musím mít aspoň něco,co mi ho bude stále připomínat každým dnem...i když jeho filmy mi ho připomínají...ale tu knížku taky musím mít *14* ...a souhlasím s tím,že sou tu nádherné texty o Heathečkowi...tak krásně je tu wypsané wše,co k němu wšichni cítíme...já bych to nikdy tak krásně newypsala...ale musim říct,že mi wšichni mluwí z duše... *4* *14* ...HEATH JE NEJLEPŠÍ!!!NAWŽDY!!!!... -
Re: Matilda Michelle
no já sem žádný new nenašla..nic novýho není -
knížka...
ahojík...dlouho jsem byla pryč a tak znovu koukím co tu přibylo nových příspěvků a krásných textů,vzpomínek na něj,které mě vždy znovu a znovu nutí přemýšlet o jeho smrti a o něm *9* před týdnem mi také bylo 15 *1* *5* *15* a od babičky jsem dostala to co jsem si nejvíc přála- ilustrovanou bibliografii H.L. *14* *14* *3* *15* *1* *1* *3* *15* jééééééé já byla štastná *15* na každé staně je nejméně jeden obrázek, jak z filmového plátna, tak ze soukromého života, a spousta nových informací a rozhovorů *14* všem doporučuji, jsem nanejvýš nadšená *1* -
Re: heath
Ahoj. Omylem se předávkoval léky na bolest na spaní kdo ví čím ještě. Nešlo však o sebevraždu, nýbrž jen o nešťastnou náhodu. -
heath
Ahoj, tak ona knížka se jmenuje Heath Ledger a je to ilustrovaná biografie napsal ji Chris Roberts a je tam plno krásných fotek. Rozhodně doporučuju a navíc není drahá stála jen 299 kč. Koupíš ji normálně v knihkupectví v oddělení osobnosti nebo životopisy nebo memoáry -
Matilda Michelle
nevite o novych fotkach Matildy a Michelle??.. -
Re: :(
no ja myslim ze jich je tu porad tolik, ale pocita se to znovu od zacatku -
...
Nechápu, ono něco zmizelo? pokud ano, tak to nedokážu vysvětlit. -
:(
Muze mi nekdo prosim vysvetlit jak se smazala ta diskuze? vzdyt tady bylo pres 3000 prispevku... *16* *8* -
Re: just For Heath.....
sorry...ale mi to nevyšlo *4* *9* -
just For Heath.....
___________________________________ ____
_______♥♥♥♥♥♥________ __________________
_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
...
Díky, že to oceňujete, ale jen něco vyjadřuji...možná slzy, možná úsměv a také vzpomínku, která tu avždy zůstane... -
Re: ...
...to máš prawdu...já na něj taky nejsem naštwaná... *9* *9* ...je to prostě hrozný...myslela sem to tak,aby sme mysleli jen na to dobré a nemysleli na jeho smrt...jenomže mě se to taky někdy nedaří...mám chwilky kdy prostě musím myslet na tu příšernou chwíli,kdy si bral ty prášky...a pak sem celej den mrzutá a nemám proč se smát...ale pak si zase wzpomenu na jeho oči,úsměw...a hned je mi zase líp...taky mě to hrozně mrzí a štwe mě to wšechno co si tu wypsal... *9* *9* *9* *9* ...on pro nás už prostě nawždy zůstane tím nejlepším... *14* *14*