Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aliss67

Re: další cena pro Heathe

jj to je fakt super, *4*
  • heatcliff

.....

Jsem opravdu šťastný, že Heath za JOkera vyhrál, je to skvělé. *9* *4*
  • další cena pro Heathe

Včera bylo udílení MTV AWARDS a Heath vyhrál-jako největší filmový padouch-samozřejmě za Jokera, takže radujte se, veselte se nebo smutněte, podle toho jak to kdo cítí a hlavně nezapomeňte!
  • Re: Re: Re: Re: příspěvky

Jej, děkuji za pochvalu! A měj se taky krásně!
  • petrahladilova

...

bože jak mám to odpolední nestíhám sem chodt ale tento týden budu mít na ráno tak zde budu každej den...Musím si zjistit něco nového o Heathovy tak se mějte a nezapomeňte HEATH je nááááááš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
  • sluníčko

Ahoj, copak dnes se sem nikdo nepřišel podívat? Právě jsem získala další Heathův film Kletba bratří Girmmů. Heath v něm opět září jako sluníčko. I bonusy jsou super.
  • aliss67

Ticho...Tvoja duša spí

Tiše se na tvé mrtvé tělo dívám.
    Slzy v očích docela často mívám.
    Tiše pláču nad tvým mtrvím tělem.
    Byl si mého srdce učitelem........

Teď tu sama u tvé rakvi sedím.
    Na tvé něžné ruce smutně hledím.
    Teď sou studené jako led!!!!!!!!!!!
    Chci tě zpátky a to hned!!!!!

Proč ty si s andělama v nebi.
    A já už jenom sama na zemi..
    Bez tebe Lásko smutno je mi.

Než tvou rakev spustěj do studeného hrobu.
    Tak ti slibuju,že budem už navždy spolu.
    K tobě do rakve si tajně lehám.
    Cíl v životě už dávno nemám.
    To ty si byl můj životní cíl.
    S tvou smrtí skončil mého života díl
    *4*
  • 10 Things I Hate About You — FIRST LOOK

10 Things I Hate About You — FIRST LOOK!!!
    http://justjaredjr.buzznet .com/2009/05/28/10-things-hate-you- first-look/
  • Re: Re: Re: příspěvky

Ahoj Leni. Moc hezky jsi ti napsala. Pro každého, kdo mu fandí byl a stále je jedinečný. A já nejsem vyjímkou, vždyť to víš *3* Krásný víkend
  • Re: heath a jake

stacil by jenom Heath
  • Re: Re: příspěvky

Ahoj Lino, ono každý to vnímá jinak. Já si myslím, že třeba Christian Bale je stejně výborný a talentovaný herec jako byl Heath, ale Ledger tam měl navíc tu jiskru a osobní charisma, což pro mě Bale nemá.Jasně, prosti gustu.... a pro každého má jiskru někdo jiný, ale on byl prostě jedinečný.NIkdy na něj nezapomenu. *3*
  • lina25

Re: Re: Re: příspěvky

Já jsem to tak taky myslela, možná jsem to blbě napsala:) No, je ho škoda, jak o něm prohlásil John Travolta, měl vzácné nadání *3*
  • perth

Kalendář

Zdravím všechny *3* Dnes mi volali z toho internetového obchodu , kde jsem si objednala kalendář s Heathym na rok 2010, že toto zboží ještě není vyrobeno a bude nejdříve za měsíc..Takže vy, co ho máte taky objednaný, se obrňte trpělivostí a vydržte!Určitě tam bude vypadat krásně *14*
  • Re: heath a jake

jojo..to by bylo určo super
  • Re: Re: příspěvky

no jasný..ale ..takovejch lidí je v showbuynissu..a málo se jich tam udrží.. netvrdím že to není možný,ale stane se to málo lidem.. *4*
  • emo-anne

heath a jake

nejlepsi by bylo kdyby je tam dali i z jackem jako zkrocenou horu:D ae uvidime...jako joker tam urco bude:)
  • .......

Zdravím všechny, bohužel ted mám nějaké problémy na řešení, nemohu tady ted být, a asi delší dobu nebudu, jinak to že v tom muzeu nebyl, myslím že za pár let tam bude, ale spíš jako Joker...tak se tu mějte- HEATH , I LOVE YOU
    *14* *9* *4*
  • lina25

Re: příspěvky

A jak to můžeš vědět, že si prožijou svoje 2 roky slávy, a pak už si na ně nikdo nevzpomene??? Heath měl talent, a byl vážně dobrej, ale myslíš že byl jedinej talentovanej herec? Určitě se stane legendou, ale tvrdit, s takovou jistotou, že nikdo nikdy nedosáhne jeho kvalit, mi nepřijde moc na místě. A neber to ve zlém. Jen uvažuji
  • zdenule119

Re: Re: ???

no kalendář na rok 2010 a sou tam fotky Heatha...někde tady na chatu je adresa,kde se to dá najít...no a tam sem si to objednala...ale ještě mi to nepřišlo... *9* ...ta adresa už je ale někde dál...asi na druhý nebo třetí straně...
  • a.n.c.a.

Re: Re: LONDON

jn bylo to tam skveli *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit