Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Adelaide

Ano přijela jsem v sobotu.měla jsi pravdu bylo tam nádherně.Nelituji ničeho protože to nemělo chybu.
  • Adelaide

Simčo jestli už ses vrátila ozvi se prosím
  • Re: Re: Patriot

Je to Bontonfilm a bude stát 99 Kč.
  • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: DVD

Jj díky..to bude nejjednodušší ;)
  • emo-anne

Re: Patriot

Super :) a k jakýmu časáku ?? taky ho ještě nemám ;)
  • Patriot

Ve čtvrtek vyjde jako příloha časopisu Patriot. Asi ho většina z vás má, ale já ještě ne, tak se na něj moc těším. Heath je tam skvělý.
  • jokeer

heath ledger hrál nejlepší roli v batman temny rytir kde hral jokera *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15*
  • Re: Re: Re: Re: DVD

Teď ho mají na netu za 87Kč.
  • emo-anne

Re: Praha

Já ti to tak závidím ...však víš ;) aspoň že sis to pořádně užila :) máš i nějaké fotky? :)
  • Re: Re: placka

jednu samolepku mám s Jokerem a druhou civilní a placku taky v civilu.
  • stankova.lidka

Praha

Tak jsem dnes přijela z Prahy a musím říct, skvělý zážitek. Obzvláť katedrála sv. Víta, kde stál Heath. Už jak jsme šplhali po Zámeckých schodech, byla jsem moc natěšená. A i když to vypadalo, že to sestra za chvilku vzdá, já šplhala dál. Pro Heatha? Udělala bych nemožné, než jen vylezení několika schodů. Celá nesvá jsem vstoupila před tu gotickou stavbu. Vyprávěla jsem mamině, že zrovna tady někde v těch místech se pohyboval. I když vím, že kráčel po celém prostoru, ta scénka z Příběhu rytíře se odehrávala zrovna tam, co jsem stála. Byla jsem šťastná, ale na jednu stranu se mi chtělo brečet a zpozorovala jsem, že mám husinu. Byla to taková směs všelijakých pocitů najednou, ale opravdu to stálo za to. Společně s mamkou jsem se vydala do informocí k zakoupení vstupenky do chrámu. Ouha, jaké to zklamání... na informační tabuli stálo, že by jsme si museli zakoupit lístek na jeden celý okruh, který obsahuje shlédnutí i jiných prostorů než jen samotné katedrály. Byla jsem zklamaná, že se nepodívám i dovnitř. I když jsem tam už jednou byla, myslím asi v páté třídě, nevěděla jsem, kdo je Heathy a že zde točil. Ale určitě se tam za nějaký čas chci podívat zase a to i dovnitř, stůj co stůj *14*
  • stankova.lidka

Re: placka

A to máš placku jenom s Heathem, nebo je v podobě Jokera? Já jsem viděla v Olympii 4 velké placky (taková sada) za 99,- z Batmana :)Možná někdo máte... *4*
  • Re: placka

Já mám taky. Koupila jsem si ji u nás na lunaparku a ještě 2 samolepky.
  • emo-anne

Re: Re: Re: DVD

Já to také už několikrát viděla...a běžela jsem pro to hned v ten pátek co to vyšlo ale řekli mi, ře dostali jen jeden kus a ten je vyprodaný ...a to mi říkají všude doteď....
  • Re: ..

Já se bojím, že kalendář vůbec nevyjde, protože někdy začátkem července byl v nabídce na internetu, ale potom zmizel, a teď tam přibylo spousta kalendářů s herci a z filmů (např. i Jake nebo Princ z Persie), ale Heath ani Imaginarium tam není. Moc mě to štve, taky bych ho strašně chtěla.
  • Re: Re: DVD

Já jsem pro něj hnala hned ten den, kdy vyšlo, a dostala jsem už poslední. Je moc hezké, viděla jsem ho už čtyřikrát a i bonusy jsou super,krásně tam o Heathovi mluví všichni herci a je tam i rozhlasový rozhovor s Heathem o natáčení Imaginaria.
  • eve-lyn

Re: DVD

nejseš sama,ani já sem ještě Imaginárum nesehnala ://
  • emo-anne

DVD

to já procházím všechy stánky v Olomouci ale imaginarium furt nemám ...se na to muzu uz vykaslat a objednat to na netu..protoze tady kdyz chce clovek neco sehnat, tak je to hroznyy:///
  • placka

Byla jsem stanovat na Vranově a po cestě jsme narazili na stánek s různými předměty se slavnými .Mám placku Heatha. Jsem šťastná.
  • eve-lyn

..

Pořád nic novýho okolo kalendáře ?? .. já už ho chci !! *8* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit