-
Re: Re: Re: Re: Nezabil se sám!!!
DIky ze ses me zastala ja se omlöuvam...chapu...že ti nejde kvalitne net..a ja jse hadat nechci ..hadek mam dost ve svem osobnom živote -
Re: Nezabil se sám!!!
není se za co omlouvat, určitě jsi to myslela dobře *4* -
Nezabil se sám!!!
Omlouvám se nemám kvalitní net a na dřívější diskuze sem se nedostala takže sem to nevěděla že už to sem někdo napsal....Takže promiňte chtěla sem jen zdělit nové informace... -
Re: Re: Re: Nezabil se sám!!!
A ještě jsi ani nepochopila, že Janča to psala Kate a ne Tobě. Myslím, že by bylo fajn, kdybychom se tady k sobě chovali slušně, už k vůli tomu, že Heath není mezi náma. -
Re: Re: Re: Nezabil se sám!!!
Holka toto jsou oficialni stranky a my si tady pisem každy s každym a jestli maš neco proti tak sem nechod....je to jen na tobe!!! -
Re: Re: Re: Re: temny rytir
diky z aprani e jeste jsem se nedivala.... -
moc dekuju za prani... -
fakt bozi!
ahojky,to new Heathovo video je fakt bozi(ostatne jako vsechna Heathova videa *1* )takze fakt doporucuju!Zitra jedu na tyden do italie a musim rict,ze se mi po tyhle strance bude vazne styskat *15* tak se tu mejte a chodte sem i za me! *3* -
Ahoj
Ahoj holky udelala sem kratsi video s Heathem,ale neumim to dat na youtube a tak vam dam sem jen odkaz tak se dyztak kouknete a napiste mi co si o tom myslite diky....
http://www.moblyng.co m/watch/J0Zn0cQVDa -
Re: Re: Re: Re: Re: temny rytir
je to o lásce v žilách. je to pěkný něco jako my děti ze stanice zoo jestli jsi četla, je to zas něco jiného a koukáš od začátku do konce.Teda alespoň u mě to tak bylo. Takže to určitě doporučuji vidět. -
tak jo,ale musime si nekdy pujcit Pribeh rytire,pac je to bozi filmik a heathovi to tam mocinky moc slusi,ze jo holky? *1* -
Re: Re: Nezabil se sám!!!
no a ... jako nic ve zlim,ale komu to seres bavim se s tebou?! -
Re: Re: Re: temny rytir
tak jo.... hele zkouknem zejtra Kruh 2? *7* -
Re: Re: temny rytir
cauik niki musime si zas pujcit nejaky heathuv filmik,pac uz sme zadnej nevideli celou vecnost! *9* -
Re: temny rytir
Jo rado mas naprostou pravdu taky se desne tesim na new filmik s Heathem !!!! Chudacek nas vid...... *14* -
ahojda,tak az Candy zkouknes,dej vedet,jaky to je,chci si to pujcit tak at to mam overeny,ze to stoji za to *1* -
Jančo, všechno nej, nej,nej...... *3* -
Ahoj Jančo, tak to dodatečně vše nejlepší a tos teda musela být hodná, když jsi dostala takový hezký dárek, mě by určitě potěšil. A už ses dívala? Já mám doma už přes měsíc Candy a ještě jsem se na něho pořád nenaladila.Jinak nic nového. Těším se do kina na Temného rytíře a občas na vás všechny vzpomínám, ono to bylo fajn potkávat přes net lidi a povídat si. Tak zase někdy ahoj Lenka. -
Re: Re: temny rytir
Zdarec ja se mam dobre dostala mela jsem narozy a dostala jsem film zkrocena hora jeste jsem ho totiž nevidela...a co ty?? -
Re: Nezabil se sám!!!
Beruško ty jsi tu asi nova že??kybys sis poradne precetla co se tady pise tak vis ze o tom m ze to nebyla ebevrazda se uz tady psalo!!!