-
Re: Re: Nový fotečky
třeba je správce, ten otrava co sem chodí -
Re: Nový fotečky
Já se sem snažím furt dávat nějaké nové fotky, ale bohužel mi je správce sice příjme, ale už je sem nevloží. Jen někdy. Což nechápu. Ale jsem trpělivá a tak je furt dokola vkládám. Vždycky se divím, jak sem může někdo dát fotky, které tady už jsou, některé tady jsou i 3x nebo dokonce 4x. Ale to neva, stane se! Tak zatím pa. -
fňuk
*9* tak už to mám za sebou konečně úleva, tak zase 22.června *4* -
Nový fotečky
Nemohl by semka dat někdo nový fotky já to bohužel neumím a bylo by to fajn koukat na něco novýho.I když Heath se nikdy neokouká a vždycky se na fotečky podívám. *4* -
...
je to taková škoda,že zemřel,měla jsem ho moc ráda,byl krásnej, talentovanej a měl moc hezký filmy. -
Re: Re:pravda
Jejku, no to mi povídej, ne že bych bulela jen 22:))Prostě nevím, nikdy jsem neměla nikoho takhle ráda a po žádným herco nebo zpevákovi takhle nešílela, nevím čím to je, vždyt jsem ho ani neznala a tak, ale už jenom to, že jsem si s radostí prohlížela jeho fotky a koukala na jeho filmy, nevim, pořád na to myslim, ikdyž nevim čím to je, je to zvláštní platonicka laska? nebo co je to? *7* -
Re:pravda
Klárko máš pravdu, jiní mu nesahají ani po kotníky *3* už 4 měsíce vždy 22 si trochu pobulím *9* -
Re: Re: 4 měsíce
také si na dvacet dvojku vzpomínám v dobrém, protože mám s přítelem výročí. -
Re: 4 měsíce
Taky si myslím, že je to fajn, že sem pořád chodí spousta lidí vzpomínat. Máš pravdu, mně taky nejde o nějaké odpočítávání doby od jeho úmrtí, ale už si asi vždycky 22. v jakýkoliv měsíc vzpomenu..tenhle den už pro mě bude vžycky mezi ostatními vyčnívat. A věříte tomu, že číslo 22 je odjakživa moje oblíbené? Jednak jsem se 22. narodila, ale také mi často nosilo štěstí a mám ho spojeno s úspěšnými a šťastnými dny. Je to paradox, že zrovna v tenhle den...ale kvůli tomu na to číslo nezanevřu, ta dvacet dvojka za to nemohla...přesto už ho od té doby za tak šťastné nepovažuju. *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: :(
Holky moc vám děkuju za názor. Máte pravdu, že důležité je to, že zůstane v našich srdíčkách, ale není to škoda? Není škoda toho, že mu polovina lidí přestala bejt věrná? Vždyt on si to přece zaslouží ne? Byl to nádhernej chlap a skvělej herec, tím, že sem budeme chodit ještě častějš a posuneme ho výše, dáme na jevo, že ho máme všichni moc rádi, a bojujeme za něj a za jeho úctu:)) -
Klárko, top 10 fakt není důležitý. Alespoň pro mě ne. A i kdybych se sem nedostala třeba celý rok, tak na Heatha nikdy nezapomenu. Vždy na něj budu vzpomínat. Už jen proto že mám jeho filmy, v ntb stovky fotek a klipů, mám ho v mobilu, mám ho na ploše u ntb a na tapetě v mobilech a všude mám i jeho fotky nastavený na spořiči display-e i obrazovky. Vše mi ho připomíná. Mám dvě báječné děti, které miluji, a které mi Heatha sami připomínají tím, že mi shání jeho obrázky a tak. Což je od nich moc milé. Měla bych mít všude jejich fotky, ale je mám na očích stále, kdežto Heath je jen v mém srdíčku. Já fakt nikdy zapomenout nemůžu. Takže se netrap tím, že v Topu vede někdo koho obdivuje pubertální mládež a né dospělí lidé. Mě to fatk netrápí. Náctiletí nemají moc starostí, tak se můžou svým "osobnostem" věnovat víc. Stránek o Heathovi je víc, tak se zkus podívat třeba i jinam, abys viděla, že všude to je stejný. Občas když někdo může a má náladu psát, tak něco napíše. Ale psát úplné kraviny, nebo popisovat jak trávíme celý den, je nesmysl. Myslím, že bychom se navzájem měli informovat a jeho filmech (jaké jsou, kde co dávají, atd atd) a třeba i o jeho rodině. Nezlob se, je to jen můj názor. Chodila jsem sem "předtím" a pokud to jen půjde, tak sem budu chodit stále. To že tolik někdo nepíše neznamená, že na Heatha zapomněl!
Moc vás všechny zdravím.
JÁ STÁLE VZPOMÍNÁM A NIKDY NEZAPOMENU!!!! -
4 měsíce
Dneska to jsou čtyři měsíce, nejde mi o odpočítávání, kolik uplyne a jaká doba, to vůbec ne, ale myslím si, že to, že jsme tady zůstaly takhle v hojném počtu, svědčí o kvalitách herce.
*3* -
Re: Re: Re: Re: :(
ano souhlasím s tebou Gábi, na pořadí opravdu nezáleží, záleží na tom, aby jsme na něj nezapoměly, tak jako to udělala většina, co se sem přišla otočit jen na podpadku. Zkrátka, vzpomínky zůstávaj. A myslím si, že je pěkné, že sem chodí hodně lidí i nadále, to že sem přestali chodit jiný, svědčilo opravdu o věku, jak už tady popisuje Lenka. -
Re: Re: Re: ....
Díky *4* -
Re: Re: ....
Lenko, každá taková podpora mi zvedne náladu:-) Děkuju -
Klárko, to víš, že sem plno lidí chodilo ze zvědavosti, kdo to vlastně zemřel, ale pro některé už je to dlouho a už je Heath nezajímá. Víš, když si vezmeš ten žebříček Top 10, tak to jen vypovídá o inteligenci našeho národa, hlavně té mladší poloviny. Prostě devadesát procent lidí bere to co je laciné a vůbec se nad tím nezamýšlejí, prostě to co frčí pro většinu frčí i pro ně. A ten zbytek, to jsme my. Sice to zamrzí, ale já se nad to snažím povznést. Měj se hezky a snad jsi mě pochopila, je fajn, že jsi stále jeho věrná fanynka. -
Jo jasně, já vnímám taky tak. Je pravda, že nemůžeme srovnávat Janečkovou a Heatha. Fakt, že důležité je, jak hluboko je v našich srdcích, ale tak nějak mě to mrzí víš co, když prostě vím, že když umřel, tak sem ty lidi chodili, a polovina z nich odpadla, to jako ho přestali mít rádi? Nebo to znamená, že když umřel takže už pro ně nic neznamená? *16* Nic proti vám holky, je pravda, že vy konkrétně jste tady hodně zacož vám děkuju, ale docela to zamrzí, ikdyž to, že úroven Paris, Rihanny apod. je úpl nekde jinde než Heatha- díky za názor:-* -
Re: Re: ....
Líp bych Linu podpořit asi neuměla, takže se přidávám k Lenčiným slovům...ono bude zas líp, Lino, tomu věř *3* -
Re: ....
Lino je asi brzy, aby si se cítila vesele, asi je v tom taky trochu beznaděj a vztek. A na tu větu co vyslovil Heath? Ono je to těžké, kdo ví, co tím myslel. V životě se věci stále opakují a to, že mrhal časem-může znamenat hodně věcí. Spíše to byla opravdu celková únava ze všeho co zrovna prožíval a tak řekl tyhle slova, nic víc.
Přeji Ti aby ses brzy radovala a těšila se z toho, že jsi zdravá, chytrá a určitě i hezká holka a pořádně si to užívej, život je prostě někdy hnusný, ale nezavrhuj ho. *3* -
Moje řeč, ono opravdu v top deset není o co stát, hlavně ať nám zůstane v těch vzpomínkách a srdcích.