-
Re: Re: **
ahoj, lina.zacina byt vonku teplo a ludi asi pocitac laka menej ako pobyt na slniecku. ale poviem ti, ze ja si kazdy den najdem chvilku na to, aby som zabludila na tuto stranku. a co ma aspon trosku tesi je, ze aj efron klesol. -
Re: **
No taky už jsem si všimla.Lidi co je to s Váma??? Teď to vypadá,jako by se po Heathově smrti vyrojili fanoušci ze všech koutů země, a když už je to teda nějaká doba, zajem prudce klesl.... Smrt přece není reklama na vzbuzení dočasného zájmu *13* Tak choďte vzpomínat ať je opět na špici *3* -
Re: **
tomu sa nemozme ani cudovat, ved tu tri dni nikto nebol.ahoj -
**
no tak, dámy a pánové, Heath se už propadnul na páté místo.. vážně bychom se měli stydět.. *3* *3* -
Re: Re: Re: batman
a stim Transporttingem máš pravdu, co se týče humorného pojetí, spíš si myslím, že to asi mělo společné akorát ty drogy. -
Ahoj Lenko,
určitě vědět dám o tom jak se mi líbil Candy. -
Re: Re: Re: Re: Re: batman
Vůbec nemáš zač *3* Čtyři pírka a Legendy jsem ještě neviděla. Tak to musím taky napravuit *4* -
Re: Re: batman
áli, nezní to divně. Určitě by sis ten film neužila, kdybys na něj šla smutná, smutnit můžeš až potom.
Jinak jak píšeš o Transpottingu, tak ten mi nepřipadal tak hrozný, byl natočen docela humornou formou, i když to byl film o drogách. Z Candy mám větší strach, určitě pak taky dej vědět až se na něj podíváš. Ahoj! *4* -
Re: Re: Re: Re: batman
Tak jsem si film zkusila objednat v DVDOBCHOD.CZ, snad mi konečně přífrčí. Jinak tam měli od Heatha za super cenu 139,- film Čtyři pírka-zkouška cti. Před tím než jsem objednávala Legendy, tak ho měli buď za 550 nebo vůbec. Určitě taky stojí za vidění. Tak díky! *3* -
Re: batman
ano také se na film moc těším, no zní to trochu divně, když Heath nežije a píši, že se na něj těším, ale těšila bych se na něj úplně stejně, jako kdyby žil, protože v těch filmech živým byl.
A jinak film candy chci také vidět, pouštěla jsem si ho na netu a myslím si, že určitě ho za to stojí vidět, dalo by se to přirovnat k filmům něco jako byl film Kids a nebo Transporting. -
Re: Re: Re: Re: Re: batman
Nemáš zač *3* Ano, ten film je dost drsnej ale ty herecké výkony jsou naprostou bombou. je tam pár scén ze kterých doslova mrazí.Mě dostaly dvě. mazlení s mrtvým dítětem po potratu a scéna kdy Dan přijde domů a candy mezi tím napíše na stěnu vzkazy. Dan stojí uprostřed s kyticí, candy je pryč... no uvidíš sama *3* -
Re: Re: Re: Re: batman
Děkuji moc za tip. Candy jsem se vyhýbala, protože v traileru to vypadalo dost děsivě, ale po Heathově smrti chci vidět všechno. Tak díky! -
Ahoj, zkus Superstarschop.cz nebo DVDobchod.cz mají tam nějaký výprodeje a zrovna Candy tam mají asi za 95Kč. A opravdu to stijí za vidění *3* -
Re: Re: batman
JO, máš pravdu, tenhle film si fakt nechám na kino, protože je to jeho předposlení, kdy ho můžeme ještě v tom kině vidět.
A Lino, odkud jsi ojednávala Candy? Já si objednávala některé filmy v Dobrých dárcích a ve Filmopolisu, ale když v nabídce byl, tak nakonec mi napsali, že ho už stáhli z nabídky.Díky moc za odpověď.Lenka. -
to je bezva *3* -
Taky už se nemůžu dočkat *4* Jinak konečně mi dorazil film Candy. Dost drsnej filmeček s nadprůměrnými hereckými výkony -
batman
Tak přesně za tři měsíce jde do kin Tajemný rytíř, možná že role Jokera byla pro Heath Ledegra osudová, určitě se máme na co těšit. -
Re: Re: ...
I tobě děkuju *3* -
Re: ...
Omlouvám se, že jsem nenapsala už včera Gábinko, ale samozřejmě vše nej *3* -
Re: Re: Re: Re: ...
za málo