-
Re: Re: heath
NAPODOBNE ! nepochopis prdel *1* *1* *1* *15* -
Re: heath
Taky mám ten pocit že potřebuješ odbornou pomoc.... *9* -
hmm.
ach joo...tak už je mu 29.ale je to přece jenom ještě mlady človek a toto si nezaslouži!!! -
Re: Re: heath
naprosto souhlasim
*1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: RIP
tak to jo !to maš pravdu!! -
Re: heath
tak ty si zrála na psychouše.. -
heath
JE MUJ TAK HO NECHTE JSEM TAK SMUTNÁ HEATHE MILUJI TE
MARY - KATE
*9* -
Re: Re:Heath
nejhorší na tom je,že ve Zkrocený hoře je jeho filmová manželka jeho skutečná životní přítelkyně,tudíš ji asi skutečně miloval...je mi taky moc smutno. *9* -
Heath
Ahojda všem. Moc se omlouvám, ale včera jsemneměla přístup na net, takže píšu až tedka. Heathe chtěla jsem ti popřát všechno nejlepší k tvým 29 narozeninám. Doufám, že nás ze shora vidíš a cehtíš to, že tě máme rádi. Všechno nejlepší. MIluju tě! *14* -
Epitaf
Zemřel jsi moc mladý, ale já budu v duši každý rok v tento den vzpomínat na tebe. Kéž by sis nebral ty prášky, kéž bych já uměla vracet čas. -
Re: Re: Re: pořadí
ahoj Fildo, dlouho jsem tě tu neviděla. Já to také nechápu, jaktože takhle najednou klesnul a nemá ty hlasy co měl, je to nějaké divné, kdo ví, kdo za tím stojí, ale připadá mi to bodování nějaké divné a hlavně, si myslím, že patří tahle stránka mezi nejvíce navštěvované. Zkrátka opravdu nevím. *9* -
Re: Re: pořadí
ahoj..ale jako já to nechápu..přece nedávno byl heath i na prvním místě a měl kolem 120 tisíc!!nechápu jakto že je na třetím a na prvním ta pipka hillary...heath na 1.místo!!! *3* -
29...
tak asi všichni víme co je dnes za den...je to den jako každý..ale pro jeho rodinu je to den,který si měli všichni užít a společně oslavit Heathovi narozeniny...je to strašné když zemře člověk tak mladý a ještě k tomu tak nadějný..ale i přesto Heatha vše nej a doufám,že odpočíváš v pokoji a dohlížíš na svoji rodinu tam ze zhora...Chybíš nám!!!Všechno nej!!! *3* -
heath
všechno nejlepší heathe *14* *4* *4* *4* -
Idol od 8 let
BOŽÉÉÉÉ!!!to je strašný jak někdo tak úžasný může tak brzo zemřít jen kvůli němu sem chtěla jet do ameriky abyhc ho viděla!!! Mam z tohodle strašnou depku *9*
JE MI TO TAK LÍTO!!! -
Heath
happy birthday Heathe *4* -
Vsechno nejlepsi Heathe:)
Heathe tak dneska by si mel 29.narozeniny,skoda ze uz tu nejsi.....ale mej se krasne at uz ses tedka kdekoliv:) *3* -
Re: RIP
teda holky, co říct, myslím si, že heath by měl z vašich přáníček obrovskou radost. Je pěkné, že jsme si všichni na něj vzpoměly. *4* -
Re: RIP
Hezky řečeno. Co k tomu říct... Ano, i pro mě byla čest,dýchat stejný vzduch jako on.Heathe,pokuď se jednou tam nahoře sejdeme,bude mi ctí... -
RIP
Před 29 lety se narodil herec s velkým H a člověk s velkým Č...sem ráda, že jsem mohla alespoň několik let chodit po tom stejným světě, co on. Rest in peace, Heath ! I´ll never forget.