Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: příběh rytíře

To mě mrzí, že jsi to nenapsala dřív. Ale to neva. Jistě to budou brzy zase dávat. :-) Já moc na AXN nekoukám, ale teď vidím, že to byla chyba. :-) Právě jsem dokoukala na HBO Casanovu. Dávají ho tam snad každý týden, už asi půl roku, střídavě s Kletbou bratří Grimmů. Takže na to furt koukám. I když i tyto filmy mám, ale takhle si je nemusím pouštět, když jsou v TV. :-) Díky. Ach jo Heathe, Heathe... budou mi chybět Tvé nové filmy. Ale vzpomínky zůstanou!!! Nezapomenu. NIKDY!
  • světýlko

hele, taky máte od tý doby blbou náladu, jen co si na Ledgera vzpomenete? mě už z toho asi hrabe a přitom jsem se s nim osobně vůbec neviděla. Ale prej se nezabil, prostě srdeční příhoda, to se tak stává:-( je ho vážně škoda. Ted budu jenom doufat, že neumře další z mejch oblíbenejch herců..to už bych skočila z mostu'
  • Re: Ahoj lidi

ahoj:)me se libej urcite vsechny ale nejvic asi zkrocená hora..ten film me fakt dostal:(
  • Ahoj lidi

ahoj lidi!!!který ten videoklip se vám líbí nejvíc???prosím napište!!!
  • příběh rytíře

dnes na AXN ve 21:05 příběh rytíře
  • Re: Re: Re: 10 duvodu

Mě je také vždy smutno když ho vidím, a je jedno zda to je fotka, video nebo film. Bolí to pořád stejně, zatím nepociťuji nějakou změnu. To mě do jisté míry těší, protože je vidět, že jsem ho měla opravdu hrozně moc ráda. A mám stále. Není dne kdy bych se na něj několikrát za den nekoukla. Navíc mám jeho foto v PC jako tapetu a jeho fotky jako spořič obrazovky... Takže to nejde se na něj nekoukat. Přeji Ti aby si se již brzy mohla podívat Heathovi do jeho krásných očí, a abys již brzy viděla jeho nezapomenutelný úsměv. I WILL NEVER FORGET, HEATH!!!!
  • Re: Re: 10 duvodu

ja se bouzel na jeho filmiky divat nemuzu...nejak si je nedokazu uzit,furt mi skacou myslenky na to ze uz neni,ze z jeho krasne osobnosti a uzasneho usmevu je jen hromadka popela...to chce cas,treba to nekdy prejde...zatim to nejde.. *9*
  • Ach jo..

hej lidi mě to nepřestalo bolet ani po takové době...pořád se dívám na jeho videa a brečím....je mi to moc líto..byl to skvělej herec a bude nám moc chybět!!!Zkrocená hora 4ever
  • Smutek:)

byl uplne nej:)hlavne ve zkroceny horemal sem ho neeeeeejradeji...malokdo by to zahral tak jako on..vazne ho obdivuju *9* je to pan herec a nevzdycky jim bude..je mi ho mooc lito *9*
  • Re: Re: ......

je ho fakticko moooc škoda..byl to můj miláček..vlastně pořád je..v mým srdíčku..snad se tam má nahoře dobře...a doufám že měl aspon nějakej fakt dost dobrej důvod proč to udělal.. *9*
  • zarobok

Zarabajte na nete. Kazdy den 30 sec kliknutim na webove stranky zarabate. Zaregistruj sa: http://www.ibux.ca/signup.php?ref=p ixin82
  • Re: ......

JO, slyšela sem o tom hned den na to...měla (a pořád mam) ho moc ráda...prostě NEJKY HEREC
  • I LOVE HEATH FOREVER

ach jo.....byl to fakt ten nej herec....krásnej a ten jeho pohled. Mmohl natocit ještě spoustu klásnejch filmů....NIKDY NEZAPOMENU, I LOVE HEATH FOREVER
  • Re: Konečně

hráblo ti nebo co???.....tohle fakt nemužeš myslet vážně.....to měl bejt jako pokus o vtip???*7* si fakt ubohá, napsat něco takovýho.......................... ................................... ................................... ...................
  • Deset důvodů....

Ahoj lidi...já ten film taky dneska viděla a natáčela jsem si ho abych se na Heatha mohla pořád dívat.....je ho fakt strašná škoda kdyby nebrak ty prášky ještě by tu byl.....je mi ho tak líto...nejvíc se mi líbil ve filmu Příběh rytíře byl fakt úžasnej....
  • smrt

Holky...ja sem na ten filmik koukala..narazila sem na nej upa nahodou ..alek nejhorsi je to..ze asik ani nevite proc ten film dneska davali....*9*...heath 22.1. umrel a byl vysilán neco jako na jeho pocest bo taaak...predavkoval se práskama, ptz mel deprese tak si nakombinoval nejaky prasky na spani a umrel na predavkovani..kdyz sem to zjistila brecela sem jako zelva *9* *9* *9*
  • ...

achjo neska sem viděla 10 důvodů proč tě nenávidím a už mám zase špatnou náladu toho že je mi líto z toho že umřel někdo tak skvělej...nešlo tomu uvěřit přeedtím a nevěřím ani ted že je něco tak nespravedlivýho jako je smrt...to prostě nejde...chtěla bych ho zpět a chtěla bych aby se to nikdy nestalo aby si nikdy nevzal tolik prášků najednou...vždyt přece musel vědět že to nemá dělat tak nechápu proč to udělal je mi z toho smutno *9*
  • Heath

já se mu náhodou nedivim, že to udělal. Prostě se zabil..byl to skvělej herec, ale asi měl svý důvody.
  • nostalgie

Prostě můj nejoblíbenější film ze všech...v něm jsem se do Heatha zamilovala*3* proto to teď pro mě byla taková nostalgie...Heath, we all miss you so much!!!!!!! *9* love you and never forget *4*
  • Heath

Ahoj lidi, pozdě jsem dnes zjistila, že dávají můj oblíbený film Deset důvodů, proč Tě nenavidím. Moc mě to mrzí, nemohl by mi někdo prosím pomoci, kde bych ten film třeba na DVD mohla sehnat?. Děkuji moc A. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit