Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu že zemřel?????

On je tak hrozně krásný *3* *3* *14* *14* v tom filmu 10 důvodů proč tě nenávidím byl úplně suprovej. Moc velká škoda že umřel mohl to dotáhnout daleko. Byl vynikající herec. heath je moc krásnej, má krásný úsměv. Mám ho moc ráda *4*
  • gallacher

...

Včera sem se nemohla odtrhnout od televize a cela rodina jsme se divali na deset duvodu........rozpoustela jsem se u toho a jak se usmival tak sem ani nedychala..nadheraaaa
  • 10 důvodů

Moc, moc, moc krásný film, takový nenáročný, pohodový, jen jsem seděla a kochala jsem se Heathovou krásou, jeho krásnýma očima, milým širokým úsměvem a krásnými pohyby, byl tam tak úžasný. Má prostě obrovský šarm a charisma. Je to můj miláček. A nejen můj, že? Moc jsem si to užila.
  • petrahladilova

Heath

I já jsem vnímala víc Heathe než celej ten film.Je sice skvělý a vtipný,ale Heath je Heath co si budeme povídat.On tam má tak nádherný úsměv a oči a vyzařuje z něho obrovský pozitivum.Moc dobře to zahrál.Tady tohoto herce a člověka nikdy nepřestanu obdivovat a milovat.On je štěstí v mém životě a nikdo jinej(myslím jinej herec)takovej nebude vímto.Heathy je prostě i moje slunce které nikdy nezapadne,aspoň ne pro mě.O tom není sporu.
    Tak se mějte moc pěkně a nezapomeňte HEATH je nááááááááááááááššš !!!!!!!
    A já Heathe moc miluju!!!! *14* *14* *14* *3*
  • i-v-a-n-a

vzpomínka

Právě dnes na Valentýna,když dávali film "10 důvodů,proč tě nenávidím"je příhodná doba si připomenout,že 22.1.to budou 2roky,co tu už s námi Heath není,je to děsný,jak ten čas letí,pořád na něho vzpomínám. *4* Mohl to dotáhnout daleko,byl skvělej herec,měl před sebou celej život.Je ho škoda. *9*
  • vzpomínka

Bože,takový to byl šikovný,mladý kluk,celý život měl před sebou,kariéru pěkně našláplou i v osobním životě se mu začalo dařit a tak dopad...bože...když jsem dnes opět viděla film"10 důvodů,proč tě nenávidím",tak to se mnou zas zacvičilo,když jsem ho viděla a musela jsem brečet,když jsem si vzpomněla,že tu už není mezi námi. *4*
  • Re: 10 důvodů, proč tě milujeme!...

10 důvodů proč tě nenávidím mám v mobilu a koukám na to skoro pořád *4*
  • Re: Heath

jj souhlasím byl to ten nejůžasnější herec, ten jeho úsměv *14* krása
  • Heath

Vidím, že nejsem jediná, která si dneska zase připomněla jak byl tenhle herec úžasnej. Vždycky jsem ho měla hrozně ráda, jeden z mých nejoblíbenějších herců.
    Je tak nefér, že zemřel, když byl tak mladej. Vždycky vypadal tak mile a sympaticky. Prostě jsem z toho zase na prášky a chce se brečet... *9* *9* *9* *9*
  • Re: Heat

Tak jsem se soustředila na Heata, že jsem ani film nestačila vnímat. Viděla jsem ho už asi 3x, ale tentokrát jsem si Heata užila nejvíc, ty jeho grimasy a úsměvy. Vždycky jsem si říkala...takhle se zatvářil, když viděl Jacka, nebo když přemýšlel o svém osudu.. Fakt skvělý..V každým filmu je úplně jiný i jinak vypadá. Ale všude je kouzelnej a přitažlivej a vždycky mě naplní neuvěřitelnýma pocitama.
  • heatcliff

Re: 10 důvodů, proč tě milujeme!...

jejda, nahrál jsem to dvakrát,-)...
  • heatcliff

10 důvodů, proč tě milujeme!...

Heath je prostě skvělý, a co se mi stalo dnes poprvé, že ta scéna, kdy Kat říká svou báseň a rozpláče se u ní, mě poprvé skoro dojala, hlavně i to jak tam Heath seděl s tím smutným výrazem *9*
    Ale stejně byl tam takový mladý, bylo mu 20 let, chudáček nevěděl, že dalších kulatin se nedožije *9*
    On je takové slunce, mám někdy fakt až stavy, že nevěřím tomu, že zemřel, jako, že fakt se stáhl do ústranní, je to asi tím, jak on působí, tak energicky, a krásně, a je jen záhada a k neuvěření, že takový člověk už není, *9*
    Prostě on je slunce! *3*
  • heatcliff

10 důvodů, proč tě milujeme!...

Heath je prostě skvělý, a co se mi stalo dnes poprvé, že ta scéna, kdy Kat říká svou báseň a rozpláče se u ní, mě poprvé skoro dojala, hlavně i to jak tam Heath seděl s tím smutným výrazem *9*
    Ale stejně byl tam takový mladý, bylo mu 20 let, chudáček nevěděl, že dalších kulatin se nedožije *9*
    On je takové slunce, mám někdy fakt až stavy, že nevěřím tomu, že zemřel, jako, že fakt se stáhl do ústranní, je to asi tím, jak on působí, tak energicky, a krásně, a je jen záhada a k neuvěření, že takový člověk už není, *9*
    Prostě on je slunce! *3*
  • :)

Ten jeho úsměv je k nezaplacení....:)
  • Casanova

V pondělí 22.2. vyjde Casanova jako DVD příloha za 99,-- Kč, ale myslím, že většina z nás už ho má. Ale asi to sem už někdo psal. Jinak do 10 důvodů už jen půl hodiny, nervozita stoupá!
  • eve-lyn

Re: OTÁZKA

Myslíš třeba Imaginárum ? Je to kvůli tomu,že Imaginárum bylo dotočený až v roce 2009,i samotná premiéra byla až v roce 09,tak pro to.
  • elizabeth.cullenova

OTÁZKA

Chtěla bych se zeptat jak je možný že ve filmu hraje Heath když zemřel v roce 2008 a film byl vyroben v roce 2009?..Tak jako co to je za blbost?.. *7* *7* *7*
  • Re: Re: Re: Re: Re: v neděli..

Tak to zpívá pravdu moc dobře. Ten byl tak všestranný! Nadaný herec, tanečník, zpěvák, sportovec. Proč zrovna takoví lidé musejí odejít.
  • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: Re: v neděli..

Nesnáším dabing, originál je prostě nejlepší.
  • stankova.lidka

Re: Re: ...

Už taky pomalu odpočítávám....:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit