-
Heath Ledger :):):)
tento velmi skveli muzicek je fakt nadherny !!!! Nechapu holky , kterym se tento kundak nelibi !!!! jsou kravy . no a ted neco k nemu : videli jste uz film , ktery je uz 8 roku stary ? jmenuje se ,,Deset důvodů proč tě nenávidím ´´........ ty kraviny co jste tu o nem napsali jsou blbosti !!!! pravda je .... ze je mooooccciiinnnkkkyyy hezky a ma uz dceru !!!!!!!!!!! A je pekna , ale on je hezcí!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):) no reknete nemam pravdu ? no jasne :):):):):)tak jo co daaaaallll? libi , nelibi ? annnnnnnnooo:):)::) -
tento skveli lidik je Fakt bomba !!!!! nemate nekdo na neho e-mail ?
-
Heath Ledger
caute lidi tento herec je bomba !!!!!!!!!!!!!!!! -
Heath
je fakt skvělej a ja ho žeru 100 % . je prostě boží . no a ještě řekněte že ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ahoj lidi, chci jen říct , že Heat Ledger je opravdu ten nejkrásnější chlápek pod sluncem...mám jeho obličejíkem polepený celý pokoj:-) Je super.
-
On je naprosto skvelej!!!ja ho desne zeru,ma krasny oci,vlasy,pusinku.....fakt kus ze holky?
-
ned kelly
Do te doby, nez jsem videla film Ned Kelly, tak mi tento herec nic nerikal. V tomto filmu me ale myximalne oslovil, a uz se ted chystam do kina na Kletbu bratri Grimmu:) -
příště si budu číst ty dotazy, než napíšu ten stejný, co už tam je napsaný...:) sory. PS: Ale stejně je to na hlavu postavený...
-
dotaz
Zajímalo by mě, jak může Heath Ledger hrát ve filmu z roku 1939 a 1968, když se narodil (jak píšete) v roce 1979? -
nechapu
Hele lidi moc mi hlava nebere jak mohl natocit prvni film v 1939 kdyz se narodill 1979???????lol