Přejít na výpis diskuzí

Helena Bonham Carter

OSOBNOST 31.12.2006 
99 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • helenko , ani nevím co bych mohla napsat skrátka si úžasná . miluju tvoje filmy doufám že se ti bude pořád tak dobře dařit ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 35 dislikes? Gone to hell, bastards!!
  • Vše nejnejnej lepší k narozeninám.
    Přeji Já,Matka,Sestra a zesnulí Otec Který vás obdivoval. *14*
  • nech si hovorí kdo chce čo chce pre mna je to najlepšia aj najoblubenejšia herečka aku som kedy videl ešte je aj na svoj vek velmi pekna v každom filme ktorom hrala bola vynikajuca je velmi sympaticka a velmi im to s Tomom Burtonom pristane a ako Bellatrix bola absolutne bezkonkurečna. *14* *14* *1* *1* *2*
    • love007
      Jako souhlasím s tebou ve všem ale jak můžeš napsat "na svůj věk je velmi pěkná,, OMG JE JÍ TEPRVE 47 let to pro ženu ten nejlepší věk! vlastně je pořád ještě mladá... *3* *4* *4* *4*
  • bellunqa

Super

Jak jsem jí viděla poprvý ve Sweenym, tak jsem z ní nemohla :D pak v Karlíkovi, to mi to nepřišlo tak super, ae pak v Potterovi :D mno hej, ona je fakty na takový ty hororový příběhy ta pravá. Z ní upe vyzařuje takovej ten ... STRACH *1* mno .. fakt dobrá herečka, která, jak vidím, umí zaujmout :)
  • Happy Birthday!!!
  • penelopeo

Happy birthday!

Helena je úžasná herečka! Zahraje perfektně cokoliv. :) Je jedna z mých nej hereček...

Vše nejlepší Helenko, hodně štěstí zdraví a přeji ti spoustu suprových rolí... Ať ještě dlouho u herectví vydržíš! Jsi úžasná! :D HAPPY BIRTHDAY!!!
  • bezva!

uplne bezva herecka!!!
  • adele.joudalova
    Nejkrásnější a nejlepší herečka a hlavně žena! Moc pro mě znamená, chce aby byl každý sám sebou, aby kašlal na to co ostatní chtějí a souhlasím s ní. Ona je opravdu třída a osobnost. Nedokážu pochopit jak o ní může někdo říct něco špatného. Je krásná, milá a pro pro všechny by se přetrhla, je to krásná bytost. *16* *14* *14* *14*
  • skvělá

Naprosto perfektni herecka! Jakozto fanynka harryho pottera ji znam pochopitelne predevsim z z techto filmu,kde hraje naprosto dokonale 2 nejvetetsi svini (alespon podle me) v celé této serii...je super ve "fenixove radu" ale v 7. dile (obou castech) je doslova uzasna...
    • naprosty souhlas kdyz ono ji tak strasne sluší hrát záporáky *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit