-
Helenin koncert v Bratislave sa prekladá z haly na Pasienkoch na zimný štadion pre obrovský záujem ľudí o koncert a aj ten je už beznádejne vypredaný.Helena je absolútna kráľovná,profesionálka s náramne zlatým srdcom a hlasom,milujú ju všetky generácie,len slepí a hluchí to nechcú počuť a vidieť
-
O "národní poklad" není zájem není divu, že se propadla ve slavíkovi. Její soudy s paní Kubišovou a státem jí likvidují a ten její blázen to pořád nechápe.
-
Helena sa nedostala do prvej desiatky,ale podstatnejšie je,že jej koncerty sú vždy beznádejne vypredané a sú na nich ľudia všetkých vekových kategorií od 7 do 70 rokov.Helena je slniečko a jej hlas hojivý balzam na srdce aj na dušu.Jej milé pesničky liečia,nech nám ešte dlho spieva a svojím spevom rozdáva lásku,šťastie a radosť *14* *14* *14*
-
Vondráčková těžce ostrouhala ve slavíkovi a nedostala se ani do první desítky kde naopak její vrstevnice bodují *3*
-
Helena je významná Osobnosť českej kultúry,žiadna iná česká speváčka sa nedokázala s tak obrovským úspechom presadiť na zahraničných podiách iba ona,milujú ju v Japonsku,austrálii,Kanade,USA,Poľsku...všade kde účinkovala je o ňu veľký záujem aj dnes.Fenomenálna,fantastická a nevšedne multitalentovaná Speváčka je aj náramne pôvabná,príťažlivá a milá Dáma s Láskyplným a Láskavým Srdcom, v Helenke sa snúbi zlatý hlas so zlatým srdcom *14* *14* *14* SrdiečkovoSlniečkový človek *14* *14*
-
-
Aby jsi se n.....al z Helenky!!!!
-
Pavol, keď chceš niekomu písomne vyznávať lásku, tak sa nauč najprv slovenskú gramatiku. Ty si školák, alebo dospelý chlap? Ten text Ťa veľmi
nectí.
-
-
Dříve jsem Vás měla velmi ráda a měla jste můj obdiv,mrzí mne,že Vaše vrstevnice dokázaly udržet decorum a zestárly do vážených dam a Vy stále nesmyslně dokazujete všem jak jste mladá,ale opak je pravdou.Začínáte být svému okolí protivná a to promiňte je naprosto zbytečné.Každý věk má svoje tak proč neberete život tak jak běží a proč se honíte za bludnou představou mládí?Myslím,že Vaše snaha s každým se soudit a Váš spor s paní Kubišovou Vám jen ublížil a odebral fanoušky.Nebylo by lepší se ctí,sice pošramocenou,odejít??S úctou Sylva
-
-
Tak jde o to, že nezestárla dle vašich , s odpuštěním, telecích představ do usazené matrony, nebo , že se s každým soudí?? Helena V. bere život tak, jak běží. Má ovšem víc síly a energie, ke všemu i víc půvabu, než ženy mnohdy o generaci mladší. Neznáte je snad, ty zapšklé skoropadesátnice, otrávené a sádelnaté? Já moc dobře. A že se soudí? A proč by neměla? Když jí někdo ubližuje, píše lži a pomlouvá, je jediný důvod, proč by si to měla nechat líbit. To snad je nějaká úchylka z dob minulých, radši si nechat všechno líbit a hlavně neupozorňovat ¨na sebe. Vondráčková naštěstí nemusí. Má můj obdiv.Nejen za to, jak zpívá. Ale taky za tu sílu.
-
-
*15* *15* *15* Můj ty Tondo kudrnatej, to jsem se zase nasmál... *1*
-
-
-
Paní Vondráčková, nikdy jsem nebyl váš velký fanda, vyznávám jiný styl hudby, ale vážil jsem si vás pro vaši profesionalitu. Myslím, že za poklesem vaší popularity stojí váš manžel. Ztrácíte své kamarády, a to je na tom všem asi to nejsmutnější. Vlastně je svým chováním sama odháníte. MM si za vaše peníze kupuje jen drahé hračky, prostě na vás parazituje.
-
helena je nejlepší
-
Nemám nic proti Heleně.Byla fajn než si vzala toho zkrachovalího hamouna.Ten jí stále ponouká a ona mu vše věří. CHudák.
-
Vondráčková by měla jít do důchodu a užívat si, brzo to vypadá na strýce Alzhamera z USA - KTERÝ UŽ JI NEOPUSTÍ!