-
Helča
Na svuj věk dobře vypadá a zpívá!!! -
Je boží.
Ona je prostě boží!!!!!! -
dobra, ale?
Ano je opravdu vynikajicí,bohuzel i takove osobnosti dokazou nezodpovedni jedinci stahnout na dno. -
HELENA
... nejprodávanější česká zpěvačka všech dob! -
Co chcete dokázat?!
Paní Vondráčková úplně ztrácí kredit svými spory s bulvárem. Jeví se jako potrefená husa a hamižná netykavka. Pro spoustu svých fanoušků, zklamaných jejím chováním, přestává být osobností.Určitě se to musí projevit i na její profesní dráze. Já osobně bych již na její kocert nešla, vždyť ji za její vyhrané soudy musíme vlastně zaplatit všichni a to chce ještě špinit ČR i ve Štrasburku. Je to její velká hanba. -
Helča
by se mohla obklopovat jen a stále symýma krásnýma chlapama a když trochu ustoupí, bude možná vypadat víc jako hešzká a chytrá dáma. Td ale moc na pilu tlačí a je to všem protivný. Více Maxů a Hůlků a tak a bude nač koukat. Co máme z Machálkový? Nudu. Jen úžasný mužský a navíc mezi nimi vynikne ! -
Stálice
Poslouchám Vás už od svého dětství a pořád se mi líbíte. Moje babička vždycky obdivivala Váš vkus, nápad, jak se obléci. Přeji Vám, ať se Vám daří. -
-
Helenku zbožňujem od detstva mám ju veľmi rád🙂
-
-
To je hvězda
Helena je sice hvězda. Ale ten její manžílek to je teda dílo. Heleně zahýbá kde může, dluží na každém patníku, i exekuce po něm jde,... Stačí číst noviny!!! Je to ale síla, kam tu Helenu táhne!! Ať ho kopne do koulí a pošle k šípku!!! -
královna popu
Je to královna popu to nikdo nemůžete popřít, ikdyž se do ní bulvár trefuje co může a dělá z ní buh ví co, její hlas obdivuje celá střední Evropa. Která zpěvačka česká se prosadila za hranicema? Aha? Jenom Helena a par zpěvaček!!! takže klíd s těma blbejma názorama. -
Zkrátka
Nevím, co protí ní všichni máte. Je to nejlepší zpěvačka, nejprodávanější a nejdéle se drží na výsluní!