-
svatba
aha ja sem nova fanynka *4* *4* *4* *4* *4* -
Web
Ahoj, objevil jsem novou aktualizovanou stránku o Hilary Duff
www.hilaryduff.yc.cz -
HLASUJTE pro Hil..!
Ahojkys..Jsem zapřísáhlá faninka Hilary Duff..A jak vidím to jste vy taky..:)Jestli chcete pro Hill něco udělat,tak pro ni hlasujte..
http://hiluska.blog.cz/ 1007/vote-for-hilary-duff
tohle je odkaz na článek na blogu,kde jsou odkazy na ankety,kde můžete hlásnout pro Hill:)Je to dost důležité:)Je totiž možný,že když hlásnete,tak se hill stane královnou popu..už je na třetím místě..!
tak HLASUJTE..!! -
SVADBA
Hiluška s Mikem ještě nemají datum svadby!!! *9* *13* *9* *3* -
SVATBA
Ahoj všichni chci se zeptat kdy bude mit Hilary svatbu?Dik za odpoved *7* *7* *7* *7* *7* -
Re: CD My life
*4* *14* *14* *14* *14* -
Re: CD My life
tak to si musím koupit áá *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Hmmm? xDD
přesně..já jí hrozně moc miluji *4* *14* *14* *14* *14* -
CD My life
Ještě něco k tomu odkazu!Jk je na konci to my-li ve tk to li ve dejte dohromady(live).Mě se tam omylem udělala mezera!Stači blbá mezera a už vám to nic nevyhledá! *13* -
CD My life
Tady máte odkaz na blog kde najdete informace o CD My life!Blog není můj!
Odkaz:http://hilary-duff-net .blog.cz/1007/hilary-s-new-cd-my-li fe *14* -
??
Ahooj fanoušci Hilary *4*
...Chci se jen zeptat...už vyšlo to nové CD My life ? *4* -
Re: Re: Re: Hmmm? xDD
Hilary Duff je nejlepší na světě. Já mám nejradši filmy - Nikdy to nevzdávej, Greta, Moderní popelka, Holky v balíku, Beauty and the Briefcase, Kadetka Kelly, Pan božský. Prostě všechny filmy s Hilary miluju. A písničku kterou poslouchám uplně nejvíc je Reach Out :-) -
Re: Re: Hmmm? xDD
Film ... taky Moderní Popelka ... *14* *14* *14* tam je Hiluška sladká ... a písnička ... Anywhere but here a I am a Someone Watching Over ... já newím tyhle 3 poslouchám asi úplně nejradši, ale miluju všecky pro mě je fakt těžký vybrat jenom jednu ... *1* *14*
Hiluška, je úžasná !!! *14* *14* *14* -
Re: Hmmm
Jůů *4* *14* -
Re: Hmmm? xDD
Filmy...Moderni Popelka a písnička Play With Fire a tvoje *4* *14* -
Re: hilary
Jasný můžeš *14* -
Hmmm
Film-Greta,song-Any other day. *14* -
New BLOG !!!
Hey lidičky, jestli tu někdo z vás vede blog a chcete dess ... tak já mám blog kde si ho můžete objednat a já vám ho udělám ... www.blends-shop.blog.cz
*14* *14* *14* *14* -
Hmmm? xDD
Hey lidičky jakej film s Hilinkou máte nejradši??? A jakou písničku??? *7* *14* Jenom tak se ptám ... *14* -
Diskuse
Pločpak by mělo?Tohle je diskuse pro všechny kdo maji rádi Hilušku!Piše sem každej dokonce i ti kdo Hilušku nesnáši a pišou jsem ty jejich debilni keci a myslijou si jak jsou cool! *14* *3* *7* *15* *4* *1* *1* *14* *4*