-
CD
Holky, pokud budete chtít tak vám můžu poslat její cd, mám doma origoš:
HILARY DUFF
BEST OF
DIGNITY
MOST WANTED
METAMORPHOSIS
SANTA CLAUS LANE
Pokud budete chtít tak napište mi tady do vzkazu na osobnosti. cz, ale do vzkazu ne tady na diskui, do vzkazu a domluvime se... *4* *1* *1* -
-
Re: CD
Myslím tím, domluvit se, jak vám to pošlu, přes e-mail, icq..... *15* -
-
Re: Re: CD
ahoj sem Míša mám hilary duff ráda pošleš mi ty cd přes e-mail? dík můj e-mail je:::hofman.peta@seznam.cz jo a sem holka! *1* *3* -
-
Re: Re: Re: CD
no tak už to bude čekám na to rok!!!!!! *8* *8* *16* *1*
-
-
-
-
skoda
skoda ze v klipu with love ma tak prisernou paruku...na zacatku ji to slusi nohem vice... -
-
Re: skoda
sam mas blbou paruku ty gayi *5*
-
-
nejvýš!!!
jo Hilary je nejlepší, NEJ NEJ NEJ NEJ!!!!!
koukněte na todle video od Hilary
http://www.youtube.com/watch?v=RB ug4gSAcZI
co dodat?! -
-
Re: nejvýš!!!
je nejjj nikdo ji nepřekoná Nejlepší je Hilary Duff *15* *15* *3* *3* *14* *1* *1* *1* *14*
-
-
Hil-4ever♥
Ahojte, jj Hil je prstě jedna z mála hvězd, která se drží a nedělá si svou slávu tím, že se opíjí po klubech, ale dělá si ji zaslouženě :) Filmy i písničky a všechno co dělá je suprovéé♥♥
Mám o Hil blog-najdete tam novinky, candid, videa..vše co se okolo Hil děje!!
A všechno je to aktuální nové..né jak na některých blogách roky staré;) Opravdu jsou to NOVINKY atd..tak určo mrkněte;) Budu ráda:)
www.hilary-duff-net.blog .cz
www.hilary-duff-net.blog.cz
www.hilary-duff-net.blog.cz
w ww.hilary-duff-net.blog.cz
www.h ilary-duff-net.blog.cz
www.hilar y-duff-net.blog.cz
www.hilary-du ff-net.blog.cz
www.hilary-duff-n et.blog.cz
www.hilary-duff-net.b log.cz
www.hilary-duff-net.blog. cz -
Hill
Hilary je fakt upe božíí .. upe nej nej nej zpěvačka, herečka, ... akorat škoda že nepřijede do česka :( .. strastne bych ju chtela slyset nazivo spivat ... -
Hilary
Hilary je ta nejlepší zpěvačka na světě!Ten kdo ji ještě neslyšel zpívat neví o co de!!Je fakt strašně boží! *14* *14* -
....
Hilary je fakt upa herečka!!! *14* -
-
Re: ....
jo není špátná fanda nejsem ale líbí se mi víc jak herečka než zpěvačka ale Hey now je úžasná! *3*
-
-
Hlasování- vterinka- Nikdy to nevzdávej
Ahojky hlasnete pro mě tady prosím? http://bezvaholky32.blog.cz/0909/so ng-3-kolo jsem tam ajko vteřinka s filmem Nikdy to nevzdávej. Anketa je nalevo ve sloupečku. Díky mocky předem! :) *3* -
Hilary
Hil je ta nejlepší herečka,zpěvačka,textařka prostě všechno možný...:) :)je prostě super.A je to jedna z mála osobností která si na nic nehraje.. *3* -
-
Re: Hilary
Souhlasím s tebou Hilary je skvělá herečka,zpěvačka, módní návrhářka i textařka Hilarry je prostě nej...... *4* *4* *4*
-
-
ona=best
nej nej nej nej! *14* *14* -
-
Re: ona=best
myslíš, že to sem patří ??? spamere *16* -
Re: ona=best
máš pravdu nej nej nej nej herečka,zpěvačka,textařka a modní návrhářka:-) *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ona=best
Mno tak to určitě!!Vždyt je upplně hroznááá!!!! -
-
Re: Re: Re: ona=best
!!!zklapni!!! joo??... -
Re: Re: Re: ona=best
jak ty!!!
-
-
Re: Re: ona=best
vždycky jsem chtěla být modní návrhářka