Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maroshuk

super

Hilary Duff je super a jak krasne zpiva *14* ale ja mam rada hilary a miley cyrus stejne mozna miley o trosku vic *14*
  • medison12

tak si pochybuj jak chces
  • nicky0012

ůůů

HELE UDĚLALA JSEM NA MÉM BLOGU WWW.BEST-STAR-HOLLYWOOD.BLOG.CZ ZÁPIS SB A BERU VŠECHNY TAK KDO CHCE SE PŘIHLAŠTE
  • medison12

Re: Musíme máknout!!!

souhlas!!! *9*
  • medison12

Re: Re: Re: ona=best

!!!zklapni!!! joo??...
  • medison12

Re: New Správce...

To je supééér!!! Konečně rozumná hlava! *4*
  • medison12

Re: girs12345

Silně pochybuju! *1* *3* *14* *5* *1*
  • andyk

Re: Hill je nejlepší

a jak si můžeš být jistá, že zrovna bude koncertovat a že zrovna v té době co tam budeš bude v Texasu ?? *4*
  • andyk

Re: ...

není těhotná :D to jsou zas jen drby ;)
  • Jasně že není!!!

Tak hele, je mi jasný, že o Hilary má každý jiný udělaný obrázek, ale ten kdo ho má udělanej špatně ani Hilary nezná!! Ona je úplně jiná ale pro idioty je to asi pitomost! :( Vůbec jí neznáte! Vždyť zpívá, hraje, navrhuje a to perfektně!! Ty hnusný články co o ní neustále novináři píšou..... je HNUS! teda nějakej pěknej to neříkám... :) a vůbec to není divný, že ve filmech hraje chudinku! vždycky tomu tak není ty píčo!! *13* Yeah!! :D :D :D *1* náhodou hraje úžasný filmy! mě by zajímalo čím budeš ty!! kurvou u tyče možná TAK!! *1* nikdy se nedostaneš tak vysoko jako ona :( pchhh pizdo a to i pro ostatní kdo si o ní myslí to samý! Jasný?! *10*
  • legally-blonde

Hilary není KRÁVA !!

Já vím , že každý má právo vyjádřit svůj názor , ale to co ty tady říkáš je dost hnusný . Jak o ní můžeš říct , že je kráva ?? Vždyť ji ani neznáš , nikdy ses s ní nepotlal. To je jenom tvůj názor , kterej ty sis udělal a já myslím , že nemáš pravdu . Podle mě ji Hilary Duff hodná holka a tenhle názor mi nikdo nevymluví ... *4*
  • legally-blonde

Hilary je nej !!

Hilary je moje nejoblibenější zpěvačka . Zpívá moc pěkně . A její filmy jsou nej !!
    Prostě super osobnost *4* *4* *4*
  • avrilka-aja

Yeah!

Čauky...Tak jsem další fanoušek naší Hilary...Jmenuju se Alena,vy?
  • 95bobik

...

Smím se zeptat odkud máte , že je Hilary těhotnáá ??? včera jsem to tady četla a dneska už to tady není tak jen tak, protože jsem to nikde neviděla díky za odpověď *1*
  • 95bobik

...

Hej je to ta nejlepší zpěvačka *1* *1*
  • hypnotik

špatný údaj

Hilary Duff měří 165 cm, ne 157 cm. Pokud můžete, opravte to prosím, protože mně to nejde. *9*
  • girs12345

girs12345

hilary sice hezky spiva *9* ale miley cyrus je ta nej nej na svete.
  • sweet-k

Nemám rada disney filmy aleThe Lizzie McGuire Movie je suúer filmík

Ten film úplne žeriem. Len ma trocha štve že to isté robia s Hannah Montanna. Miley Cyrus nemám rada ale o to teraz nejde. Skoro celý dej Hannah Montanna je ako kopírovanie Lizie. Tím nechcem nikoho uraziť len je to môj názor.
  • kovbojka1212

Pro Hilary

Ahojte hlasuj te zde pro Hilary www.hillduff.estranky.cz
    v sekci soteze *3*
  • Koukně te tam !

http://klub-pro-girl.blog.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit