-
Re: Děs!!
Jako klidni hormon! ... Co nám nadáváš? My za to nemůžem, že to někdo přepsal, tak nepindej, že si na něco hrajem jo! ... Take lidi fakt miluju! Raz za čas tu přijdou, nic nečtou a uráží všechny, že si na něco hrajou! Přitom je tu normální diskuse, takže příště tu první větu vynechej a začni např. "Kdo to přepsal?!" nebo tak nějak, ale nesváděj to na ty, co si tu normálně píšou! Díky! -
Re: Re: Moderní popelka
Ahojky Nati :D -
Děs!!
Nechápu, na co si to tady hrajete!! Hil rozhodně nemá 169 cm, ale pouhých 157cm!! Nechápu, který imbecil, to takhle může napsat, aniž o ničem neví!!
PS: Miluju tě Hilary, viz blog:
http://italskeprazdniny.blog.cz
..mrkněte se.. *13* -
Re: Re: hilary
to neni ale bylo bi to fajn! *1* -
ahoj
hilary duff je úžasná! *4* -
Stay cool
Jak se Vám líbil film Stay cool ? *4* -
Re: Moderní popelka
ahoj vterynko! -
Re: dšfka Hilary Duff
ť to sou manželé:/:DD
TWL taková demence:D -
Re: Moderní popelka
Dívám zase *15* *14* -
Moderní popelka
Tak na Primě se asi rozhodli pro filmy s Hill :-) ... Příští sobotu, 5.3. je Moderní popelka. :-) -
Re: Pan božský
Dívám! *14* -
Pan božský
Ahojky dneska je v TV Pan božský v osm na primě. :-) -
Re: Re: Re: krása,komentáře
No bohužel nemám sice bydlím v USA ale nemám omlouvám se nejsem jk takový lidi co si vymýšlí že bydlí v USA a už mají celebrit tel.číslo taková nejsem *4*
Sice v USA bydlím ale neotravuji celeb kvůli číslům *14* *14* -
Re: New Správce...
díky žes ten profil založila je suprovej hlavně ty fotky a tapety!!!! *3* *3* *5* -
Re: Re: Re: CD
no tak už to bude čekám na to rok!!!!!! *8* *8* *16* *1* -
Re: Re: krása,komentáře
mám jí taky ráda!obě dvě !Zkouším hilary napodobovat ale nák se mi to nevede chtěla bych jí někdy vidět živě myslim ne na podium ale třeba jí potkat ve městě nemá na ní někdo číslo? *15* *15* *15* -
Re: bye
páá *14* *14* *4* -
bye
Paaaaaaaa *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: hilary
já poslouchám Hilary *3* -
Re: áá
joooo *14* *14*