Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Blog

http://martinashalova.blog.cz/ Tady na tomhle blogu píšou o Hilary, že ji v den svatby vypadl zub, tak se můžete kouknout. *3*
  • vterinka

Re: Nové CD

jo no je to škoda *9* ... má to být kniha o mladé fotoreportérce. Tady máš odkaz: http://hilary-duff-net.blog.cz/rubrika/elixir
  • legally-blonde

Nové CD

S tím novým CD nejspíš asi fakt nic nebude ... je škoda, že Hilary už nezpívá, má fakt nádherný hlas :-). A Hilary se dala i na psaní knih ? Co to má výt za knihu ? Díky předem za odpověď *4*
  • vterinka

Re: Re: Nové CD

takže ty řeči, co tu loni byly o tom ,že má vyjít cd, a pak že to odložila na nový rok byly jen drby jo? Tak nic no .. i tak díky za info
  • yani

Ale žádné CD nemá!! To bylo jen plno ztakových ,,drbů'', že má nové CD, ale ona má teď plno jiných starostí. Zrovna včera jsem četla, že Hil se teď rozhodně zpívat nehodlá, že si dává takovou pauzu, napsala totiž tu knihu Elixír a teď jí všude kde se dá propaguje, a říkala, že se chystá napsat druhý díl a ve volném čase hrát v nějakých filmech, ale ona ani v Americe žádné CD mít nebude.. Takže smůla..
  • vterinka

Re: Re: Nové CD

já se pouze ptala kdy výjde, mi stačí datum já neřekla, že má být hned u nás
  • yani

Ještě není ani v Americe a ty bys už chtěla, aby bylo v ČR??
  • vterinka

Nové CD

Ahojky, ještě jsem se chtěla zeptat kdy výjde její nové cd? Děkuji předem za odpověd *3*
  • vterinka

Re: Re: Elixir-vydání v Čr

aha, škoda, ale děkuji za odpověd *3*
  • Re: Elixir-vydání v Čr

Tak to se bohužel neví. V americe vyjde za dva dny.
  • vterinka

Elixir-vydání v Čr

Ahojky holky, chci se zeptat jestli nevíte kdy výjde kniha Elixír i v Česku. Děkuji předem za odpověd. *3*
  • Hilary Duff

vse nej ;-) ;-)
  • lonely.denny

Happy Birthday

yeech// Happy Birthday <3 HD <3// *14*
  • vše nej

Hillary všechno nejlepší :) tahle holka má kliku je dobrá zpěvačka i herečka :)
  • p.petulkaa33

:*****************

Všechno nejlepčííííííííííííí
  • Vše nej

Happy Birthday...♥ *4* *4* *4*
  • happy birthday

Hiluško hodně štěstíčka a kotlík zdravíčka k tvým 23. narozkám a taky ať natočíš tolik krásných filmů jako máš doposud tak vše nej.... *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14*
  • xkostex

.

vsechno nejlepsi
  • anettka-upirrka

HB Hilary..♥

Všechno nej k narozkáám Hilary..!!♥♥ *14*
  • jenniferlopez

Hi Hilary Duff

Hey all the best for your birthday I wish you to be healthy and was mostly luck!: *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit