-
hillary duff
hello,my name is hillary duff and my sister haylie duff you are super bay *3* *5* *15* -
-
Re: hillary duff
Hello
-
-
sbírku
Měl by někdo zájem o sbírku Hillary?Je tam DVD a plakáty.......atd..........jestli máte zájem napiš te mi na mail:lucibus-buffy@seznam.cz jo a pošlu vám i fotky....... *14* *14* *14* *5* *1* *14* *4* *4* *4* -
pro:KLARU:ja jsem od Hilery jen jednu pisnicku myslim ze se jmenovala WAKE UP A BYLA PROSTE SUPER!!!
-
Já a Hilary
Hilary je vážně super holka,ne,že bych jí znala osobně,ale:podle toho co o ní vím,je to člověk jak má být!!!Mám jí ráda,jako herečku,jako zpěvačku a jako osobnost!! *14* -
info
mam 2 blogy s hilarey a haylie duff 1 www.jana98.blog.cz 2 www.janule94.blog.cz -
Hilary Duff
Hilary je ta kdo nás náš svět naše příbuzný naše sousedy naše okolí ještě víc skrásnila to ona zpívá jako ptáci nikomu neškodí.To ona je ta která pomáhá aby náš život byl ještě oněco hezčí.To ona spívá otom jak svět běží ona je ta kdo svět zlepší. -
??
na co 2 nestaci jeden? -
.....
Hilary je fajn.Líbí se mi.je to jakoby můj vzor.Zrovna koukám na film Holky v balíku kde hraje hlavní roli spolu s její sestrou Haylie -
hilary
Hilary je upa skvěla a těším se na její nové filmy jako je Rebeca,Stay cool safety glass a boney and clide moc se ne ně těším *4* *4* a vítě že chystá duet s timberlandem a fergie? *3* *14* *4* -
-
Re: hilary
tou Rebecou jsi myslela film Greta? xD jo taky se na něj těší =D
-
-
Hilary je skwělá.....mocinky ji fandim..... *3* *3* *3*