-
!!!
Tak tady máte důkaž že Klára pěkně kecala a ve všem!!!!Neodepisuje!Chtěla sem po ní internetový stránky její agentury....a vidíte...už neodepsala!!!!!!!!:D Já vám to řikala!!!!!:D tak zatim páčko!!! -
je skvělá
je to hrozně skvělá herečka!ale taky pěkně z pívá *8* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
nazdar
skoda ze si tohle necte hilarry -
Hilarynka...=)
HIlary Duff je nejlepší herečka, zpěvačka a vůbec všecko...=) Je nadaná, hezká, slušná a myslím, že i hodně milá... Je to můj vzor a je úžasná... *14* *4* *4* -
Dignity
Ahoj. kde se dá sehnat Dignity(když ho nechci kupovat přes net.)a za kolik? *3* -
-
Re: Dignity
Hilari do toho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4*
-
-
girs12345
doufam ze hilusku dostaneme na 1.misto. *3* -
-
Re: girs12345
musime *3*
-
-
Ahoj jestli znáte Stefana Salvatore z the vampire diaries staňte se prosím jeho fanouškem jestli se vám líbí
-
vymenim obrazky
ahojte vsetci.keby chcel niekto vymenit obrazky a plagaty high school musical za aril,rihanu.hilary,tocio hotel,miley cyrus........a dalsie mam elku zbierku roznich celebrit a vymenim ich za hsm.tak napiste na ko.vi@post.sk
A POZOR IBA SO SLOENSKA.diky -
-
Re: vymenim obrazky
já bych měnila. ale jak to chceš měnit z česka na slovensko to nechápu
-
-
skvělá herečka :)
-
nazdar
Kdo nemá rád Hilarku a píše to o ní není člověk, protože jen schválně kazí atmosféru...nenávidim takový hnusný lidi...Vždyť Hilary je nejlepší mezi nejlepšími *3* -
-
Re: nazdar
*9* jo souhlasím tihle lid¨é jsou pěkně trapní
-