-
kláře
No mám se dobře...ale škoda, že už moc nepíšeš:(( -
kláře
aha -
promiň dlouho jsem tu teď nebyla:-) mam nějakej fofr a hlavně hoooodně učení....:-(( a co jinak jak se máš??
-
kláře
co se děje, že nepíšeš? -
kláře::
já nejsem ještě ve třeťáku! Studuju na FAMU, je to tam celkem dobrý.Jinak nic nowýho a wízo bych mohla mít ty dvoječky..no:-)))doufám, že budou:-)) -
mno to bude snad dobrý:-) na střední je to blbý protože tam máš třeba jen tři známky za pololetí a z toho se dělá ta velká:-) ale já jsem si vybrala to co mě baví a když tě něco baví tak máš i dobré výsledky to si pamatuj a jednou se podle toho také rozhodni nebo ty už jsi na střední?? já jsem ve třeťáku ale uvažuju že půju ještě na vysokou protože do práce se mi ještě nechce:-)))
-
kláře z Prahy5:-))
Jo, říkaj mi spíš Lindo, ale i tak si řekni, kolik sprostých slov se na to rýmuje:-(((jaký bude wízo? -
???????
Chtela bych byt jako ona je moc mila aspon ve filmech.....ma krasny vlasy Ja docela hezky spivam ale bojim se jit na spevacku jinak bych chtela byt taky herecka jako je ona............ Newim vubec komu to pisu tak tomu dotycnymu :mej(te) se hezky......... -
proč?? ti říkají asi jen lindo ne??:-) no ono klára taky neni nic moc to je tak vždycky že každýmu se líbí to jméno,který zrovna nemá...:-) já jsem z prahy5:-)
-
kláře:
aha. Já jsem Melinda Bartošová. (Melinda-strašný jméno, radši ho nekomentuj)a odkud jsi?