-
*ONa*
Já jíí prostěěě ŽERUUUU :D:D:-*:-* -
-
Re: *ONa*
SOUUUHLAS!!! =)
-
-
Pjsoím
Ahojky, můžete prosím hlásnout pro mou kámošku? Děkuju moc http://www.bavse.cz/#/galerie/78441 -
Pro všechny...
Chci sem jen napsat pár slov, já vím, že to třeba nechcete číst, ale prosím, pět minut obětovat můžete...
chci říci, že každý máme jiné názory, a proto je normální, že se tu takhle dohadujeme, ale je to úplně zbytečné. Tak prostě má někdo Hilary Duff rád a někdo ne. Tak sem píšou fanoušci, no a co! Vy ostatní, kteří nemáte rádi Hilary Duff, máte určitě zase rádi někoho jiného z celebrit a taky by se vám nelíbilo, kdyby vám tam do diskuze psal něco, že je ta celebrita hrozná atd. Tak prosím neděljte ostatním to, co byste nechtěli, aby vám dělali druzí... -
New Správce...
Ahoj jsem nový správce Hilary Dff je to dobrá zpěvačka a herečka..Doufám že vám to nevadí...budu se o tento profil co nejlépe starat!!A nevhodné nebo urážlivé příspěvky(pokud to nebudě něčí názor)ae urážka okamžitě mažu...a nepravdivé novinky taky...doufám že mě chápete a mějte se hezky pokud byste chtely něco smazat nebo já newm...napištemi a pokud tobdew možné jako správce Hil vám vyhovím... -
-
Re: New Správce...
díky žes ten profil založila je suprovej hlavně ty fotky a tapety!!!! *3* *3* *5* -
To je supééér!!! Konečně rozumná hlava! *4* -
To jsme to teda dopracovali! *5* -
-
Re: Re: New Správce...
Asi ses přeřek ne??! xP -
-
Re: Re: Re: New Správce...
Ne. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: New Správce...
Vadí ti něco??nevhodné přízpěvky mažu!!takže je zbytečné tu nadávat.....já vám je stejně hned smažu...takže je to zbytečný....a balle sklidni HoRmOn hilary je totiž krásnoučká a nejlepšíííííí lovíček na světě je to SuPrR holjkana světě takže zkalpni! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New Správce...
no od něo jsem taky žádnej dobrej neviděla!!ae prostě nebude tu nadávat sprostě na to at zapomene!!já se o tento profil budu starat!!a žádný sprostárny tu NeBuDoU!! -
Re: Re: Re: Re: Re: New Správce...
no kdybys chtela smazat vsechny jeho nevhodny prispevky tak smaz rovnou vsechny protoze zadnej dobrej sem este nevidela :D
-
-
-
-
-
-
Loreen
Blog o Hilary: http://hilaryduffsite.blog.cz/ -
greta
nevíte kdy bude v kinech (nebo už byl) nebo na dvd film Greta?? -
-
Re: greta
ještě nebyl nikde v kinech... na dvd výjde různě, v ČR ale asi až za hodně dlouho...
-
-
Parfém
Chtěla jsem se zeptat, má někdo parfém Hilary Duff - With Love? -
=o)
Hilary je nejleppšíííííííí *3* *14* -
-
Re: =o)
jj, máš pravdu, to je :D
-
-
muck