Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hill

Mám jí ráda. Je to strašně dobrá herečka a miluju její filmy :)
  • jituska80

zase něco k hill

Poprvé jsem si jí všimla před 5 lety ve filmu Casper, kde hrála upa jak byla malá! a dívala jsem se ji na profil a strašně se mi zalíbila a do dnes patří mezi mé nej-herečky a zpěvačky!Zpívá fakt nádherně ja ju prostě LOWUJU *14*
  • ...Hilary...

...je překrásná...sluší jí úplně všechno...krátké, dlouhé, světlé, tmavé vlasy, s i bez ofči....i když teď , poslední dobou se mi zdá umělejší a umělejší.... *7*
  • Hillarka Duffinka:-)

Hillarku mám moc ráda. *4*
  • Hilli

Hilli je moc sympatická holka,a je mi lito že se rozešla s joem Good Scharlote mooooc jim to spolu slušelo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A mimo jiné ma hill good songs *14* *14* *3* *3* *14* *14*
  • hilary

hill je moc krasna a umi moc spivat ja proste nejlepsi
    *14* *4*
    • katkamatyskova

Re: hilary

to se mýlíš *13* *13* madona *14* *14* je *14* nejlepší *4* *3* *1* *1* a nejhezčí *14* *14* *14* *3* *1* *1*
  • Je fajn

Hilary je fajn a rozhodně sympatičtější než Miley Cyrus,ale bohužel na živo moc dobře zpívat neumí zvlášť bez hudby to se nedá vůbec poslouchat. Ale i tak ji mám ráda *4* *14* *4*
  • hilarynka125

Film hilary

ahojky neznáte nákou stránku kde bych se mohla kouknout na War,inc.??prosíím ozvěte se !!
    • Re: Film hilary

jen do toho hilary duff *15* *15* já ti tak fandím jojojojojojojojojojojojojojojojoj
    • Re: Film hilary

strasne zeru hil.. *3* *5* *14* *1* *14* *14* *14*
  • Hilary Duff - Hlasůjte

Hlasůjte pro nejlepší videoklip Hilary Duff na stránce www.hilaryduffankezy.estranky.cz
    U ž začlo 4.kolo
  • nikdo není nejlepší

Jste tady jako malé děti. Každá barva je pěkná, každý auto je pro někoho pěkný a každý herec je pro někoho super.... stejně tak je to se zpěváky.... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit