-
Hill
Mám jí ráda. Je to strašně dobrá herečka a miluju její filmy :) -
zase něco k hill
Poprvé jsem si jí všimla před 5 lety ve filmu Casper, kde hrála upa jak byla malá! a dívala jsem se ji na profil a strašně se mi zalíbila a do dnes patří mezi mé nej-herečky a zpěvačky!Zpívá fakt nádherně ja ju prostě LOWUJU *14* -
...Hilary...
...je překrásná...sluší jí úplně všechno...krátké, dlouhé, světlé, tmavé vlasy, s i bez ofči....i když teď , poslední dobou se mi zdá umělejší a umělejší.... *7* -
Hillarka Duffinka:-)
Hillarku mám moc ráda. *4* -
Hilli
Hilli je moc sympatická holka,a je mi lito že se rozešla s joem Good Scharlote mooooc jim to spolu slušelo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A mimo jiné ma hill good songs *14* *14* *3* *3* *14* *14* -
hilary
hill je moc krasna a umi moc spivat ja proste nejlepsi
*14* *4* -
-
Re: hilary
to se mýlíš *13* *13* madona *14* *14* je *14* nejlepší *4* *3* *1* *1* a nejhezčí *14* *14* *14* *3* *1* *1*
-
-
Je fajn
Hilary je fajn a rozhodně sympatičtější než Miley Cyrus,ale bohužel na živo moc dobře zpívat neumí zvlášť bez hudby to se nedá vůbec poslouchat. Ale i tak ji mám ráda *4* *14* *4* -
Film hilary
ahojky neznáte nákou stránku kde bych se mohla kouknout na War,inc.??prosíím ozvěte se !! -
-
Re: Film hilary
jen do toho hilary duff *15* *15* já ti tak fandím jojojojojojojojojojojojojojojojoj -
Re: Film hilary
strasne zeru hil.. *3* *5* *14* *1* *14* *14* *14*
-
-
Hilary Duff - Hlasůjte
Hlasůjte pro nejlepší videoklip Hilary Duff na stránce www.hilaryduffankezy.estranky.cz
U ž začlo 4.kolo -
nikdo není nejlepší
Jste tady jako malé děti. Každá barva je pěkná, každý auto je pro někoho pěkný a každý herec je pro někoho super.... stejně tak je to se zpěváky.... *14*