-
prodám
zdravím všechny..neměl by někdo zájem o starší čísla časopisů Bravo girl a Top dívka? Levně prodám, zájemci se mi, kdyžtak ozvěte na mail -
bleskajda
tak sup na www.elquitoinferno.blog.cz bleskajda!!! -
Hilary Duff
Hilary Duff is premium fuel a singer i love movies where are you.Are premium fuel I LOVE YOU LIKE SINGER AND LIKE ACTRESS. I am happy when you see and listen to. I LOVE YOU Hilary duff *4* *4* *4* *4* *5* -
Hilaty
Hilary je uplně boží človíček..Krásně zpívá a suprově hraje!!!!!Není divu že má první místo!To musím zaklepat. *3* *3* *4* *4* *4* *4* *14* *14* -
-
Re: Hilaty
*9* *9* nechápu lidi kteří ji nemají rádi *5* *5* *5* *5* proč proti ní proboha něco máte já vás nechápu *7* *7* jste v poho?
-
-
I am HAPPY
lidičky a další bleskovka!!!! tak honeeem!!!! *15* *3* -
BLOg
hele lidičky, jukněte se na muj blog: www.elquitoinferno.blog.cz
Je tam bleskovka!!! dííík moc!!! *3* -
hilary
Hele chtela sem se zeptat,kdyz jeste Hilary chodila s Joelem....jestli ho podvedla? -
-
Re: hilary
Proč by ho jako podváděla, to on podvedl ji s tou Nicole Richie...Hilary je *4* -
-
Re: Re: hilary
Jo,ja sem prave slysela nejaky takovy keci,proto sem se ptala *1* -
-
Re: Re: Re: hilary
tak to byly fakt jen kecy, protože já denně projíždim různý novinky o ní takže bych o tom musel vědět. -
-
Re: Re: Re: Re: hilary
*3* hilary je super holka a nechápu jak někdo mohl říct že podváděla Joela
-
-
-
-
-
?
Tak proč sem chodijou když ji nemají radi?????? *7* -
-
Re: ?
chodijou?? *15* *15* *15* boze ty mluvis *15* *15* *15*
-
-
Hilary
Hilary je mocinky fajnaaaa herečka a svelááá aj spevačka *1* jo a mimochodem už se nehádejte debil zůstane debilem, takže nechápu, proč ti, kteří ju nemajou rádi sem píšou nějaké VOLOVINY *13* -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14*