-
všimli ste si?
ahojky vím je těžke to najít ma tu tech fotek hodne ale na jedne fotce na triku ma napis Be hilarydufflove.blog.cz *3* *3* mozna ste si toho všimli ale dost sem na to čumela *1* HILARY JE NEJKY *14* -
-
Re: všimli ste si?
To bych teda chtěla vidět tu fotku *1* -
-
Re: Re: všimli ste si?
Určitě to byla fotomontáž...
-
-
-
hilary
já jiii miluju *14* -
-
ame.blog.cz
Thank you!!!It's very very good *4* -
Re: hilary
JJ NEJSI VLBEC SÁM MYSLÍM ŽE JI MILUJE VÍCE LIDÍ NEŽ JEN TY TŘEBA JÁ JI ÚPLNĚ ZBOŽŇUJI JE TOIŽ BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!*LO VE*
-
-
Dextr
ste dmnti vseci tady...hilary je nej strasne ji miluju a hodlam jet do USA za ni:)...ten kdo ji pomlouva tak asi nema vsech 5 pohromade jak vidim....asi ma o kolecko navic...dmnce strasne ji miluju ale nevim proc...ale nemuzu si pomoct proste:-*-:-*:-* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Dextr
Hey borče,teď mi tady připadáš jako blázen ty *1* ale nic ve zlém,seš machr,já nedávno byla v Toluca a Hil sem viděla na vlastní oči pře djejím barákem,ofšem jen jak nastupovala do auta,ale byl to takový krásný pocit *14* jinak,taky ji miluju,neboj nejseš sám! strašně moc lidí jí tady miluje!
-
-
lajalajalaj
zdar no konečně se to tu uklidnilo *1* *1* *1* *3* *3* -
Choj
*4* Ahoooj! -
cauky
Ahojky!Na www.vercaaterca.blog.cz probíhá bleskovka.Je v rubrice "vase volby" a clánek "Bleskovka-zvírecí".Tek se urco prihlas,je to lehké. *1* *4* *8* -
pomozte
pls sháním cd-albumy hilary duff, ale v obchodech je nemaji.jestli někdo vi kde je koupit nebo mi je muže poslat pls napište.kontakt na mě:icq-357454030 a email-einsteinka1@seznam.cz -
Hil
Jak tak vidím je vás tady celkem dost fandů,na koncert by určitě přišlo strašně moc lidí,jestli budete hlasovat a bude nás aspoň 300 tak se to posílá Americkým manažerům a možná by byl i ten koncert,zatím je nás jen 144 tak hlasujte lidi....viz WWW.HILARYDUFF.CZ!
Jinak HIL je NEJLEPŠÍ,NEJKRÁSNĚJŠÍ,NEJ NEJ NEJ NA SVĚTĚ! ONLY THE BEST! a strašně krásně se SMĚJE! *14* *14* -
plosim plosim
ahoj vsichni schanim sbirku plakatu hill duff, olsenek a piratu z karibiku a jeho herci pls jestli ma nekdo zajem prodat tak se mi pls ozvete na icq 472-317-228 nebo na mail: gunarova.m@seznam.cz diky a nekdo se ozvete -
teda teda
hele nechci vám tady kazit naladu, ale to jak se tady hádáte je fakt děsné.jste jak malý děcka....dejte prosim vás už s tim pomlouváním pokoj.komu se nelíbí Hil tak ať si jde na osobu, která se mu líbí a tady neotravuje.!!!!!!!!!!!!!!!!!