-
hilery
hilery je super. *14* -
1
Je to moc dobrá herečka,ale má toho ještě hodně před sebou:-) -
Prosba pro fans Hill
prosím všechny co mají Hill rádi abymě a pár lidem pomohly s jednou věcí víc se dozvíte na www.newblog-hilaryduff.blog.cz jde o seriál Lizzie Mcguire takse pls jukněte a pomozte *13* *15* -
Hill
HEY HEY HEY Hilary je NEJ!!!!!!!! *14* *14* *14* *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
Klásný
Podle mě je to supr herečka a zpěwačka... Nejky filmíky jsou Moderní popelka a Nikdy to newzdáwej... To jsou dwa mooooc hezoučký filmy... -
Hehh
Radulkasarah.blog.czRadulkasarah.bl og.czRadulkasarah.blog.cz
Sarah je nejlepší sarah connor ... na tu nemá nikdo ani ta vaše pištíci hill *15* *13* *1* *14* -
LoWuJi Hilary :-*
Strááášně mocinky lowuju(mám jí hrozně ráda) Hilary Duff,jsem do ní úplně blázen(ne že jsem lesba,néé) mám jí hrozně ráda,protože je pěkná,má pěkný písničky,oblečení a hlavně filmíky,kdybyste si chtěla povídat a posílat něco o Hilary Duff se mnou(jako dopisovat si o ní,nebo jen tak si povídat) písněte na mailík(uwedený výše) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: LoWuJi Hilary :-*
Nowý mailík,na který mi můžete písat *13* MaJkEtKa.HiLaRy@seznam.cz *1* -
-
Re: Re: LoWuJi Hilary :-*
Čekám na Vaše dotazy(to spíš ne) ,ale můžete mi posílat jakýkoliv obrázky,písničky,a cokoli jiného k Hilary Duff,Olsenkám,Pirátech z Karibiku,apod. Děkuji a těším se,až se někdo ozvete ;) *14*
-
-
-
???
Preco vlastne nenavidite Hilary Duff?????Myslim,ze je fajn a najma jej film MODERNI POPELKA^^ *14* keby v skutocnosti chodila s Chadom Michaelom Murrayom tak sa vola nie?? *3* -
Fakt??
Fakt je Hilary modní návrhářka?? -
jukni na můj blog
www.pppajisek.blog.cz jukněte na ten blog
nebo www. paty1.blog.cz a hilary duff je nejjjjj *14*