-
Pro Hill,super holku
A taky jsi super v "Moderní popelce" ale nemá cenu to tu psát ty seš super naprosto VŠUDE!!!!!!!!!!!!!!!! -
Pro Hill,super holku
Ahoj Hill seš super,miluju tvůj film "Nikdy to nevzdávej!"a vůbec si skvěláááááááááááááá -
-
Re: Pro Hill,super holku
ahojik hilary je skvelaa fajn..Nas ten Film na DVD Nikdy to nevzdaavej a vubec vsechny?pls kdyby si mi je mohla vypalit a poslat na adresu:Simona Térová Riegrova10 Děčín 2 405 01
Dekuji kdyz budes tak hodna moc to potrebuju...... *3* *14* *4*
-
-
hilaryloves
pozrite si každý den hilary tu,nové fotky som pridala a chcem aby bola cím viac top osobnost!!!!!!ppppppppppllllllliiii iiiizzzzzzzzzzzz
http://img.osobno sti.cz/smiles/12.gif
oci *4* *14* *14* *4* *15* *9* *9* -
NEJ...
Hilča je prostě NEJ... NEJ... NEJ... ze všech. Má krásný písničky, mám od ni 9 CD - jedno lepší než druhé, prostě super!!! *15* *14* *14* -
je nej
hilary duff je nej. nej lepší zpěvačka a ještě lepší herečka -
Hilary neeeej neeeej neeeeej ... nejlepsi nejkrasnejsi nejoblibenejsi herecka a zpevacka....obdivuju jíí strašněěěě mooooc a její fïlmíky.. no umíram u nich .. a nejlepší je Moderni popelka!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
jsi fakt hezka holka..jednou bych s tebou chtela natocit film....jsi takova simpatacka proc nehrajes casteji...
-
Jsi super
jsi super ,ale viděla jsem tě jen v italských prázdninách a v moderní popelce *4* -
Soutěž o 5x DVD
Posloucháte Hilary Duff? Jo? Chcete její nový film na DVD? Jo? Tak honem na www.hilaryduff.cz, probíhá tam soutěž o 5 kusů DVDček s tímto filmíkem. -
-
Re: Soutěž o 5x DVD
Hil je nej nej podívejte se na můj blog www.hilary-denik.blog.cz díky *14*
-
-
Soutěž o 5 DVD
Posloucháte Hilary Duff? Jo? Chcete její nový film na DVD? Jo? Tak honem na www.hilaryduff.cz, probíhá tam soutěž o 5 kusů DVDček s tímto filmíkem. *1* -
-
Pro Hil
Mám moc,mocinko ráda Hilary Duff je to moje kočička!!!!! *14* *14* *14* *3* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *3* *3* *14* *3* *14* *14* *3* *14* *3*
-